"Sunt celebru, scoate-ma de aici", show-ul urmarit de 3 milioane de telespectatori, luni seara. ProTV, lider de audienta

Ultima actualizare: 27-02-2015 07:02

Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit aventurile concurentilor din jungla africana de la reality-showul "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Dorian si Vladimir, care se lupta pentru titlul de cel mai puternic barbat din jungla, au reusit totusi sa faca o echipa buna si sa aduca in tabara sapte portii de mancare. 

"Greu cu memoria", si-au spus Dorian si Vladimir, votati de telespectatori sa faca rost de mancare.

La proba "Comoara din cufar" le-a venit randul lui Mihai Traistariu si lui Gabi Jugaru sa arate ce pot pentru 12 alune.

Tot luni seara, concurentii au avut de impartit doua portii de mancare obtinute cu o zi inainte. Au ales sa le ofere Luminitei si lui Ruby, care nu mai mancasera de ceva timp. Luminita este vegetariana, iar lui Ruby ca i-a fost rau.

Luminita Nicolescu este pentru ceilalti concurenti ca o mama, ii incurajeaza sa aiba incredere in ei, sa manance sanatos si sa faca sport.

Toti concurentii o admira pe Luminita pentru forma ei fizica, dar si curajul de care da dovada. In prima editie, doar ea si Gina si-au invins teama de inaltime.

Iar Ruby este "copilul trupei", pe care toata lumea simte nevoia sa-l protejeze. Chiar daca a avut momente in care a simtit ca nu mai are putere, Ruby si-a revenit cand a fost supusa provocarilor.

Spontana si cu simtul umorului, cantareata nu a avut pana acum niciun conflict cu ceilalti concurenti.

ProTV a fost, luni seara, lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial a obtinut un rating si o cota de piata aprope triple fata de urmatorul post clasat.

De la 20.30 aventura continua la ProTV. Dorian si Vladimir au fost votati sa treaca iar prin provocarea junglei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO