Sergiu Nicolaescu a implinit 81 de ani

Ultima actualizare: 03-11-2012 09:07

Face zilnic gimnastica, insa gimnastica mintii ii da un aer pururea tanar. La 81 de ani impliniti astazi, regizorul Sergiu Nicolaescu ne-a marturisit cu sinceritate ca "daca nu mai face filme, nu are de ce sa traiasca".

In prezent, are cateva proiecte, insa cu ocazia aniversarii si-a luat un bine meritat ragaz ca sa isi cinsteasca prietenii cu o cupa de sampanie.

Prietenii si colaboratorii l-au gasit pe "comisarul Moldovan" entuziast ca intotdeauna. Si l-au tinut numai in poante.

"Pustiule, ce faci, pustiule... S-a maturizat si el. Copilu'!... Arati bine ba, te-am visat azi-noapte", glumeste Ion Dichiseanu.

Regizorul marturiseste ca nu-i suficient sa ai pofta de viata. Trebuie sa te ingrijesti si, in plus, sa te iubeasca si astrele.

"Lucrez acasa si fac gimnastica ca pe vremuri, adica culturism, haltere. Sunt Berbec, nascut in an de foc si am ascendentul in Leu. Intotdeauna voi fi un motor, acolo unde merg sunt un motor care pune in miscare pe oricine", explica maestrul.

Sarbatoritul a primit brate de flori, cateva bauturi fine, carti si un album cu opera lui Brancusi. A avut insa parte si de o surpriza, cateva catrene din cele mai cunoscute filme ale sale: "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte si am semnat cu mainile curate. Revansa pentru patrie mi-am luat si marele razboi am terminat".

Pana la aceasta frumoasa varsta, regizorul Sergiu Nicolaescu a facut aproape 60 de filme si nici gand sa se opreasca. Ca actor, spune ca cel mai bine i-a picat rolul de politist incoruptibil. Poate si pentru ca in copilarie s-a dat in vant dupa peliculele americane cu gangsteri.

Replicile sale au devenit celebre si au intrat in limbajul romanilor. Toata lumea spune "Un fleac, m-au ciuruit".

Sergiu Nicolaescu despre Szoby Cseh: Este idiot. Cascadorul: E nebun

Istoria nescrisa a SUA:presedinti homosexuali, prime-doamne nimfomane

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO