Spectatorii au ramas cu gurile cascate. Flash mob la premiera filmului "Step Up Revolution"

Ultima actualizare: 15-10-2012 22:25

Cel mai nou film de la Hollywood despre dans, Step UP Revolution, a avut la Bucuresti o avanpremiera deosebita. Mai multe trupe s-au adunat intr-un mall din capitala si au organizat un flashmob. 

150 de dansatori s-au infruntat in stilul "street dance" chiar pe holuri spre uimirea clientilor.

Cei care au venit la avanpremiera productiei Step UP Revolution ("Dansul Dragostei") in varianta 3D au fost surprinsi cand au inceput dansurile reale chiar din mijlocul lor. Membrii trupelor au pus la punct flash mobul din timp, asa ca nebunia dansului a inceput la un semn.

Dupa ce si-au prezentat numerele, dansatorii au incins si o infruntare de "street dance", exact ca in film. "Este o modalitate de a te elibera. si mie imi place sa dansez, nu neaparat stilul acesta, dar este ceva ce ma face sa ma simt mai tanara, mai in forma...".

Deliciul flash mobului au fost acesti pici coordonati de... Piticu. Cel mai mic dansator are doar 6 ani. "A fost un flash mob la care au venit o gramada de dansatori si, bineinteles, am venit si noi cu piticii mei."

De astazi, filmul Step UP Revolution ("Dansul Dragostei") va avea premiera pe marile ecrane din Romania, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO