Smiley si Gina Pistol au devenit părinți: „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre”

Dată publicare: 10-03-2021 07:31
Dată actualizare: 10-03-2021 09:38


Smiley a devenit tată pentru prima dată. Artistul a vrut să împărtășească această bucurie cu toată lumea, așa că a postat un mesaj pe pagina lui de socializare.

 

Le-a spus fanilor că Gina Pistol, partenera lui de viață, a născut aseară, pe 9 Martie, o fetiță de nota 10.

 

Se pare că din cauza pandemiei, Smiley nu a putut asista la nașterea fetiței sale, dar așteaptă cu nerăbdare ca „fetele lui” să vină acasă.

Artistul a postat pe canalul lui de YouTube un videoclip cu plecare spre maternitate, cu o zi înainte.

De aseara, cei doi sunt în al noulea cer. Fetiţa are 3,230 kg şi 51 cm lungime şi este perfect sănătoasă, spune medicul cuplului.

Tot pe pagina lui de Facebook, Smiley a declarat că se simte extraordinar şi că sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste a vieţii lor.

De asemenea, cei doi au ţinut să le mulţumească faniilor pentru miile de mesaje primite.

Smiley și Gina: „Vrem să vă spunem că ne-am bucurat foarte tare în perioada asta de toate mesajele voastre. Vă mulţumim frumos, vă mulţumim foarte tare. Ne-am întâlnit cu oameni pe stradă pe care nu îi cunoşteam, care i-au urat Ginei o naştere uşoară, multă sănătate fetiţei noastre. Vă mulţumim tuturor oamenilor pe care nu îi cunoaştem şi care ne-au transmis dragostea lor şi energia lor pozitivă”.

Desigur, cei doi le-au mulţumit şi familiilor, dar şi prietenilor.

Smiley și Gina: „Le mulţumim foarte tare tuturor membrilor familiilor noastre, care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulţumim prietenilor noştri, care la primul semn, sar din pat”.

În doar câteva ore de la postarea mesajului, artistul a strâns pe pagină lui de Facebook peste 200 de mii de aprecieri.

Smiley şi Gina formează un cuplu din 2017, dar oficial au anunțat abia anul trecut. Tot în 2020, au anunţat că vor deveni părinţi, şi tot printr-un videoclip, postat pe YouTube.

Smiley și Gina: „Data viitoare când o să ne vedem, o să fim trei”.

 

Cuplul a publicat un videoclip cu pregătirile de dinainte de naştere.

„Emoţiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!", au mai spus Gina și Smiley.


VIDEO PROTVPLUS.RO