Oprah: Nici regina şi nici prinţul Philip nu au discutat despre culoarea fiului lui Meghan

Dată publicare: 08-03-2021 18:27
Dată actualizare: 08-03-2021 18:32


Oprah: Nici regina şi nici prinţul Philip nu au discutat despre culoarea fiului lui Meghan

Regina Elisabeta şi prinţul Philip nu au participat la conversaţiile din Familia Regală în care au fost exprimate nelinişti cu privire la culoarea pielii cu care avea să se nască fiul lui Meghan şi al prinţului Harry, a afirmat luni Oprah.

Prinţul Harry nu a precizat identitatea persoanei din familia regală care a adus în discuţie acest aspect, "însă a dorit să se asigure că eu ştiu (...) că nu era vorba nici de bunica sa, nici de bunicul său", a declarat animatoarea emisiunii CBS This Morning, conform AFP.

Meghan Markle, care este metisă, a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale erau îngrijoraţi de culoarea pielii cu care urma să se nască copilul, pe când ea era însărcinată cu Archie, care va împlini în luna mai 2 ani.

De la difuzarea duminică seară (ora Washingtonului) a confesiunilor şocante ale ducesei de Sussex şi ale soţului său, prinţul Harry, lumea întreagă se întreabă cine a făcut comentariile rasiste care au afectat imaginea familiei regale britanice.

Aceste confidenţe făcute publice de Meghan Markle şi de prinţul Harry în emisiunea lui Oprah Winfrey au efectul unei bombe nucleare în Regatul Unit. Cei doi au pictat un portret sumbru al monarhiei britanice asupra căreia au lansat un puternic tir de acuzaţii, pornind de la lipsa de empatie şi până la rasism.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO