Slash se intoarce in Romania. Concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie

09-03-2015 11:46


Slash

Chitaristul american Slash va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie, si va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile si solo-urile sale care au ridicat in picioare milioane de fani din intreaga lume. Membru de baza al formatiei Guns N'Roses, Slash, alaturi de colegii sai de trupa, "a dat lovitura" in 1987, odata cu lansarea primului lor disc, "Appetite for Destruction", care ramane si dupa 28 de ani cel mai bine vandut album de debut al tuturor timpurilor.

Dupa plecarea din trupa, Slash a continuat sa activeze in diferite formule - Slash's Snakepit si Velvet Revolver -, iar, din 2008, a inceput sa se concentreze asupra unei cariere solo. In 2010, a lansat primul sau album, intitulat chiar "Slash", care s-a bucurat de acompaniamentul unor muzicieni precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie si nu numai.

Colaborarea cu Myles Kennedy, solistul formatiei Alter Bridge, s-a prelungit si dincolo de acest album, continuand sa lucreze impreuna si pentru urmatoarele materiale: "Apocalyptic Love" (2012) si "World On Fire" (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanti chitaristi din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovatie si charisma. Publicatii de prestigiu precum Time si Rolling Stone l-au inclus intotdeauna in topul celor mai buni chitaristi, iar, in 2012, artistul impreuna cu o parte din vechii sai colegi din Guns N'Roses au fost introdusi pe Rock'n'Roll Hall of Fame.

La Bucuresti, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bune piese din intreaga sa cariera muzicala, informeaza organizatorii. Astfel, publicul va putea asculta de la "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience" si "Civil War" la "You're a Lie", "Anastasia" si multe altele.

Slash a mai concertat in Romania in 2013.

Biletele "in picioare" sunt limitate la 2.600 de bucati, pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei, iar numarul acestora nu va fi suplimentat. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120 de lei, 200 de lei si 300 de lei, in functie de sector. Pana la data de 16 martie, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%. Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti - si online, pe www.eventim.ro.

 @CristianMatei

Sursa: Pro TV

Tags: concerte, slash,

VIDEO PROTVPLUS.RO