Simon Cowell, "atacat" cu oua in finala "Britanicii cu talent" de o fosta concurenta. VIDEO

Ultima actualizare: 12-06-2013 06:50
Simon Cowell atacat cu oua

Realizatorul TV Simon Cowell, jurat al emisiunii "Britanicii au talent/ Britain's Got Talent", a fost improscat cu oua in finala concursului, care a avut loc sambata seara, de o violista care participase la o editie anterioara a show-ului.

Violista Natalie Holt a participat la editia din 2012 a emisiunii, alaturi de formatia ei, Raven Quartet, insa nu a trecut de preselectii.

Sambata seara, violista, care se afla pe scena pentru a-i acompania pe fratii Richard si Adam, a aruncat cu oua in Simon Cowell. Muziciana - nominalizata la premiile BAFTA si care a cantat la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, anul trecut - si-a cerut apoi scuze pentru gestul sau "prostesc" fata de cei doi cantareti de opera galezi pe care ii acompania.

Nu se cunoaste deocamdata motivul pentru care Natalie a decis sa arunce cu oua in juratii "Britain's Got Talent", iar colegii sai de formatie spun ca nu au fost implicati in acest incident.

Un echipaj de politie a fost chemat la fata locului, dar producatorii au luat decizia de a nu o actiona in justitie pe muziciana in varsta de 30 de ani.

La randul sau, Cowell, care nu s-a lasat tulburat de incident, a spus ca a crezut initial ca femeia arunca cu sendvisuri si ca totul facea parte din numarul artistic.

Concursul "Britain's Got Talent" a fost castigat, sambata seara, de trupa de dans Attraction.

Simon Cowell este un mogul din industria entertainment care a devenit unul dintre cei mai acerbi "judecatori" ai concursurilor de talente, participand la show-uri precum "Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" și "American Idol". El este proprietarul casei de discuri și de televiziune Syco.

Citeste si:

Cum poti sa castigi cateva mii de euro dintr-un site

Uitati de clasicele rute. Cele mai interesante calatorii cu trenul prin Europa

Care vor fi cele mai competitive orase ale lumii in urmatorul deceniu. Topul se schimba spectaculos

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO