Simon Cowell, "atacat" cu oua in finala "Britanicii cu talent" de o fosta concurenta. VIDEO

09-06-2013 13:46

Simon Cowell atacat cu oua

Realizatorul TV Simon Cowell, jurat al emisiunii "Britanicii au talent/ Britain's Got Talent", a fost improscat cu oua in finala concursului, care a avut loc sambata seara, de o violista care participase la o editie anterioara a show-ului.

Violista Natalie Holt a participat la editia din 2012 a emisiunii, alaturi de formatia ei, Raven Quartet, insa nu a trecut de preselectii.

Sambata seara, violista, care se afla pe scena pentru a-i acompania pe fratii Richard si Adam, a aruncat cu oua in Simon Cowell. Muziciana - nominalizata la premiile BAFTA si care a cantat la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, anul trecut - si-a cerut apoi scuze pentru gestul sau "prostesc" fata de cei doi cantareti de opera galezi pe care ii acompania.

Nu se cunoaste deocamdata motivul pentru care Natalie a decis sa arunce cu oua in juratii "Britain's Got Talent", iar colegii sai de formatie spun ca nu au fost implicati in acest incident.

Un echipaj de politie a fost chemat la fata locului, dar producatorii au luat decizia de a nu o actiona in justitie pe muziciana in varsta de 30 de ani.

La randul sau, Cowell, care nu s-a lasat tulburat de incident, a spus ca a crezut initial ca femeia arunca cu sendvisuri si ca totul facea parte din numarul artistic.

Concursul "Britain's Got Talent" a fost castigat, sambata seara, de trupa de dans Attraction.

Simon Cowell este un mogul din industria entertainment care a devenit unul dintre cei mai acerbi "judecatori" ai concursurilor de talente, participand la show-uri precum "Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" și "American Idol". El este proprietarul casei de discuri și de televiziune Syco.

Citeste si:

Cum poti sa castigi cateva mii de euro dintr-un site

Uitati de clasicele rute. Cele mai interesante calatorii cu trenul prin Europa

Care vor fi cele mai competitive orase ale lumii in urmatorul deceniu. Topul se schimba spectaculos

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO