Show-ul care a blocat telecomanda. "Romanii au Talent", pe 70% din televizoare in minutul de aur

×
Codul embed a fost copiat

Inca de la debut, emisiunea “Romanii au talent” a inregistrat cifre de audienta uluitoate. Ce-a de-a sasea editie a adunat in minutul de aur o cota de piata de 70,7%.

Urmareste INTEGRAL emisiunea pe Voyo

Ce-a de-a sasea editie a celui de-al doilea sezon a reusit in mintutul de aur de la 22.32 sa atinga pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 33,3 puncte de rating si o cota de piata incredibila de 70,7 procente.

In minutul de la 21.42, emisiunea aduna in fata televizoarelor aproape 6 milioane de telespectatori.

La fel de impresionante sunt si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii.

Citește și
Radu
VIDEO. Toata lumea se astepta sa cante rock, dar i-a surprins pe toti cu o voce uimitoare
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 24,4 puncte de rating si o cota de piata de 50,4%, in timp ce Antena 1 obtinea de aproape 6 ori mai putin decat ProTV, adica doar 4,3 puncte de rating si 8,9% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii (20.29-22.46) o audienta medie de 24,1 puncte de rating si 45,2% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 4 milioane si jumatate de telespectatori.

In tot acest timp, Antena 1 inregistra o audienta de 4,1 puncte de rating si o cota de piata de 7,7%.

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 23,0 puncte de rating si o cota de piata de 44,3%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,1 puncte de rating si 8,0% cota de piata.

Dans, comedie si magie in cea de-a sasea editie “Romanii au talent”.

“Romanii au talent”, show-ul difuzat de ProTV in fiecare vineri de la ora 20:30, nu conteneste in a-si uimi telespectatorii. In cea de-a sase editie scena este luata din nou cu asalt de talentati din toate colturile tarii.

La malul marii, in Constanta, primul talentat care s-a aratat in fata juriului a fost Radu Chiriac in varsta de 34 de ani, de profesie sunetist.

Acesta s-a apucat de cantat din amuzament, iar o aparitie in fata unui public atat de numeros i-a creat foarte mari emotii.

Desi o alegere surprinzatore pentru toata lumea, melodia pe care a ales sa o cante, “Cielito Lindo”, a fost piesa preferata a mamei sale, pe care a pierdut-o in urma cu trei ani. Radu a reusit sa-I impresioneze pe cei trei jurati, trecand cu trei de “Da” in etapa urmatoare.

Un alt numar care a reusit sa impresioneze publicul a fost cel al trupei “Upgrade”, un grup de baieti care i-au lasat masca pe jurati cu acrobatiile lor.

“A fost un spectacol la care ne-am uitat cu totii cu gura cascata. Asta e lucrul care conteaza cel mai mult in emisiunea asta”, le-a spus Andi Moisescu.

Dansul prezentat de Lupu Adriana si Boghian George a fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Iasi. Legatura pe care au avut-o pe scena, increderea si felul in care si-au prezentat dansul au fost motivele care i-au determinat pe cei trei jurati sa ofere trei de “Da”.

Momentul celor doi tineri a fost cu atat mai impresionant cu cat nu au avut parte de sustinerea unui profesor, ci au invatat totul singuri, repetand in ultima vreme intr-o fosta cantina.

Timisoara a inceput in forta. Numarul doamnei Angela a fost total neasteptat: la varsta de 54 de ani aceasta a prezentat un numar de contorsionism.

Dorinta ei a fost sa demonstreze tuturor ca varsta nu trebuie sa-ti impuna nicio limita! Si a reusit pentru ca merge in etapat urmatoare cu trei de “Da”! Surpriza de la Timisoara a fost revenirea pe scena a doi membri ai trupei DFC, cei care alaturi de Robo, au fost prezenti si in prima editie a show-ului.

De data aceasta Paco si Soni au venit de data aceasta intr-o noua formula, alaturi de doi pusti extraordinari. Momentul lor i-a convins pe jurat si au trecut in pasi de dans spree tapa urmatoare!

Bucurestiul nu s-a lasat mai prejos si a aruncat in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro un super talentat: Rotaru Razvan, in varsta de 24 de ani din Buzau. Motivul pentru care Razvan a venit la acest concurs, dupa cum el a declarat, a fost pentru a face oamenii sa zambeasca, ceea ce a si reusit.

M-am uitat la el si mi-am dat seama ca se respecta zicala: sezonul si fata! A fost delicious” a declarat Andi Moisescu.

Cand ai inceput, ma indoiam de ce-o sa urmeze. Nu puteam sa-mi imaginez ca o sa ma distrez asa de tare”, a fost si reactia lui Mihai Petre.

Cu asa comentarii, Razvan a trecut in etapa urmatoare cu trei de “Da”.

Trupa Hypnosis din Brasov s-a jucat cu focul la propriu si a convins juriul cu un moment spectaculos de pirotehnie.

Se poate sa vedem asa ceva si fara sa ma simt vreo clipa infricosat, amenintat. La voi a fost pentru prima oara cand am privit relaxat de la inceput pana la sfarsit un spectacol frumos pe baza de foc. Bravo!” a fost comentariul lui Andi Moisescu.

Si in aceasta editie juriul a fost vrajit! Robert Tudor si Mogdan Muntean alaturi de asistenta lor au reusit sa creeze un moment plin de tensiune si mister, ceea ce le-a asigurat drumul in etapa urmatoare.

In editia viitoare, difuzata pe 30 martie, juriul ia deciziile finale, asa ca telespectatorii vor afla cine sunt concurentii care se vor lupta in cele 5 semifinale live ale show-ului.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
VIDEO. Numarul de magie care iti taie rasuflarea.
VIDEO. Numarul de magie care iti taie rasuflarea. "Carne tocata au facut-o pe biata fata"

Imediat cum au aparut pe scena, Mihai Petre a zambit incantat: “Aratati foarte bine toti trei, dar mai ales ea. Sa n-o faceti sa dispara, va rog!”, le-a spus el magicienilor.

VIDEO. Toata lumea se astepta sa cante rock, dar i-a surprins pe toti cu o voce uimitoare
VIDEO. Toata lumea se astepta sa cante rock, dar i-a surprins pe toti cu o voce uimitoare

Cum l-au vazut pe scena, toti se asteptau sa cante rock. Talentul sau i-a lasat, insa, muti de uimire. Radu Chiriac are 34 ani si e de meserie sunetist.

VIDEO. Trupa DFC a revenit la
VIDEO. Trupa DFC a revenit la "Romanii au talent", intr-o noua formula si cu un show de zile mari

Trupa DFC a fost si in sezonul 1 la Romanii au talent, dar au revenit intr-o noua formula. “Anul trecut am ajuns pana in semifinale, acum poate vom avea mai mult noroc”, au spus ei.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.