Serialul "VLAD" debutează luni la Pro TV. Ce spune Adrian Nartea despre personajul său


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 19:49
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 10:20
Categorie: Stiri Mondene

În aceasta seară, la PRO TV, începe serialul "VLAD", care spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă.

Serialul este centrat pe viața lui Adrian, un tânăr care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf, dar care reapare in lume sub numele de Vlad.

Rolul principal este interpretat de Adrian Nartea, invitatul nostru din aceasta dimineață. Bună dimineața Adrian... Sau Vlad ?!...

Actorul Adrian Nartea: "Filmările au început din 22 iulie 2018. Filmările s-au desfășurat în România și Grecia, pentru că familia Dragomir are proprietăți în ambele țări. Ei au un cazinou în Grecia și un hotel, și în România la fel. Scenariul se bazează pe romanul Contele de Monte Cristo, un tânăr decent care are așteptări normale, o iubită, o familie, dar se întâmplă ceva inedit și el intră la închisoare. E cumva băgat de cineva la închisoare, pe nedrept. Exact ca Pasărea Phoenix, Vlad renaște și vrea să se răzbune".

Serialul VLAD respectă cele mai inalte standarde cinematografice și spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. Pentru realizarea acestui serial de amploare, PRO TV a colaborat cu actori recunoscuți în industria cinematografică pentru premiile importante obținute la galele naționale și internaționale, dar și cu o echipa formată din profesioniști ai cinematografiei.

Serialul este centrat pe povestea lui Adrian, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, în care are posibilitate de a-și regla toate conturile cu cei care l-au tradat. Bărbatul întâlnește un personaj cheie și găsește puterea de a-și schimba identitatea, devenind VLAD, un bărbat puternic, bogat, șarmant, care are alături aliați pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Vlad Pop apare de nicăieri cu o avere impresionantă, un talent inegalabil la poker şi jocuri de noroc şi cu un trecut inexistent. Vlad este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului "Rainbow Star", Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea. Cu ajutorul lui Cezar Cristoloveanu, mentorul său din închisoare, Adrian reuşeşte să își însceneze moartea pentru a evada şi apelează la operaţiile estetice cu scopul de a reveni sub numele şi chipul lui Vlad Pop.

În timpul detenţiei, Vlad a învăţat că încrederea e o monedă scumpă şi a devenit o persoană mai puternică, care observă şi analizează de două ori tot ce vede în jurul lui. Acum se bucură de libertate sub o noua identitate, iar setea de răzbunare este motorul care îl pune în mişcare.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că sentimentele sale pentru Eliza Stamate, fata care l-a trădat și este acum căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, sunt la fel de puternice ca acum 12 ani. Împărţit între dragostea pentru Eliza şi dorinţa de răzbunare, Vlad trebuie să ia decizia vieţii lui.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Serialul
Atmosferă de Oscar la premiera serialului
PRO TV lansează serialul Vlad, o variantă modernă a poveștii contelui de Monte Cristo
FULLSCREEN
Serialul "VLAD" debutează luni la Pro TV. Ce spune Adrian Nartea despre personajul său
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO