Sensation transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in cel mai mare club din Romania

Sensation: Source of Light

Mr. White si Sebastien Leger se numara printre artistii din line up-ul evenimentului "Sensation: Source of Light", care va avea loc pe 6 aprilie, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, informeaza organizatorii.

Sensation transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in cel mai mare club din Romania. "Source of Light" este un spectacol vizual inedit, cu acrobati si dansatori de clasa mondiala, cu efecte pirotehnice si lasere, in jurul unei sfere radiante centrale.

Dupa o prima editie sold-out in 2012, ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara: un singur ring de dans, mii de clubberi.

Cu subtile influente house si tehno, Mr. White da tonul la orice eveniment Sensation si creeaza vibe-ul perfect. De doi ani incoace, Mr. White calatoreste alaturi de Sensation in jurul lumii, in turneu, castigand astfel experienta la nivel mondial.

Sebastien Leger revine dupa numeroase show-uri de succes in 2012. Cunoscut pentru productiile sale unice, Leger strabate mapamondul, antrenand ringurile de dans din inteaga lume. De peste 10 ani, produce piese care au devenit hituri si multe dintre acestea au fost lansate prin propria casa de discuri, Mistakes.

Citește și
Johan Edlund (Tiamat)
Tiamat este cea de-a doua trupa rock anuntata la B'estfest 2013
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Celor doi li se alatura Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID si Funkerman.

Cunoscuti pentru mixurile lor molipsitoare, Ryan & Sunnery pun muzica peste tot in lume. Din Ibiza la New York si Brazilia, clubberii adora show-ul lor exploziv. In prezent, iau cu asalt topurile cu noua lor piesa "Firefaces" si promit ca vor lansa in scurt timp o multime de alte piese noi.

Combinatia de house progresiv si ritmuri tech semnata de Mark Knight este apreciata de fanii din intreaga lume. Pe langa turneul global, este de asemenea o piesa cheie in faimoasa casa de discuri Toolroom. Cunoscut si respectat pentru abilitatile sale de producator, megahitul sau "Man with the red face" a devenit una dintre cele mai vandute piese de pe Beatport. A lansat deja o alta piesa importanta impreuna cu Sander van Doorn si Underworld. Acesti baieti din Amsterdam reuniti sub numele No_ID au intors multe capete cu excelentele lor productii si DJ-seturi. Au scos piese cu case de discuri celebre, precum Toolroom, Ultra, Spinnin si CR2.

Funkerman este un DJ cu multa experienta. A mixat peste tot in lume, este un producator constant si a gestionat atat renumita casa de discuri Flamingo, cat si Can you feel it. Permanent ocupat, Funkerman este cunoscut pentru hituri precum "3 minutes to explain", cu Fedde le Grand, "Paperbag Revolution", "Everyday gataway" si "La Sirena/Smoking Blue".

Peste un million de oameni din 27 de tari de pe sase continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Biletele sunt disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Biletele in Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria VIP, pozitionate la etajul al doilea al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking).

Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul intai al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).

Partener media al evenimentului este ProFM.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Megadeth concerteaza in Romania, pe 22 mai 2013, la Arenele Romane
Megadeth concerteaza in Romania, pe 22 mai 2013, la Arenele Romane

La mai putin de un an de la ultima vizita in Bucuresti, Megadeth revine in forta pe 22 mai la Arenele Romane pentru un nou concert LIVE.

Tiamat este cea de-a doua trupa rock anuntata la B'estfest 2013
Tiamat este cea de-a doua trupa rock anuntata la B'estfest 2013

Tiamat este cea de-a doua trupa rock, dupa Soilwork, confirmata in programul festivalului B'estfest din acest an, ce va avea loc in perioada 5-7 iulie, in B'estfest Park - Tunari, informeaza organizatorii, Emagic.

Legendele Buena Vista Social Club revin in formula completa, pe 25 iunie, la Bucuresti
Legendele Buena Vista Social Club revin in formula completa, pe 25 iunie, la Bucuresti

Legendele Buena Vista Social Club revin in formula completa, intr-un concert pe 25 iunie, la Sala Palatului din Capitala, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.