Lightwave Theatre: Semi-finalisti Romanii au Talent, pe scena RTL, in cadrul emisiunii „Die Puppenstars”

05-02-2017 22:02


Lightwave Theatre Company, Romanii au talent

Trupa Lightwave Theatre Company a aratat la "Romanii au Talent", in 2015, ca orice poate prinde viata intr-un mod surprinzator.

"Suntem butonul auriu al lui Bebe Cotimanis, din editia 2015 a emisiunii Romanii au Talent, si abia ce am fost difuzati la RTL in emisiunea de talente Die Puppenstars. Am primit trei stele verzi, care ne ofera acces in marea finala", au declarat tinerii.

Lightwave Theatre este o companie independenta de teatru vizual din Romania destinat publicului adult, cu papusi in marime naturala, care in 2015 a urcat pe scena „Romanii au Talent”, unde a impresionat juriul, primind, astfel, un buton auriu din partea lui Bebe Cotimanis pentru a ajunge direct in semi-finala.

Pe 3 februarie, Lightwave Theatre a incantat juriul emisiunii „Die Puppenstars” difuzata de postul german de televiziune RTL cu o poveste impresionanta pusa in imagini cu ajutorul papusilor special concepute pentru aceasta reprezentatie. Cei patru membri ai companiei de teatru au primit trei stele verzi din partea juratilor pentru a avea acces in marea finala.

"Nu a fost doar o papusa, ci mai multe, si nu e usor sa le manuiesti si nu e nici simplu sa fiti mai multi in spatele lor” - Gaby Köster, jurat Die Puppenstars.

"A fost minunat”,  Martin Reinl, jurat Die Puppenstars.

Experienta „Romanii au Talent” i-a ajutat foarte mult pe cei de la Lightwave Theatre pentru ca lucrurile invatate in spatele scenei, alaturi de echipa de productie a PRO TV, le-au permis sa se afirme si in culisele emisiunii „Die Puppenstars.

„A fost o experienta nemaipomenita. Este un format dedicat exclusiv artei animatiei, asadar ne-am simtit in largul nostru printre zeci de artisti papusari” – Cristina-Andreea Ion, regizor si fondator Lightwave Theatre Company.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57