Reclamele care vor fi difuzate la primul Super Bowl din era Trump. Spatiul publicitar s-a vandut cu 167.000 de USD pe secunda


Ultimul update: Duminica 05 Februarie 2017 00:02
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2017 09:57
Categorie: Stiri Mondene

Mai sunt cateva zile pana la primul Super Bowl din epoca Trump.

Finala fotbalului american are loc duminica la Houston iar politia se asteapta la proteste masive dupa controversatul decret al presedintelui Trump privind imigratia.

Pana una alta, au fost dezvaluite reclamele care vor fi difuzate. Spatiul publicitar s-a vandut cu 167.000 de dolari pe secunda.

 

Super-modelul Miranda Kerr face echipa cu un star al fotbalului american, Cam Newton, pentru reclama la o cunoscuta marca auto. Frumoasa australianca a gasit cateva lucruri in comun cu "buldozerul" de 111 kilograme, inalt de aproape doi metri.


Un fabricant faimos de bere plonjeaza direct in polemica privind imigratia, iscata de presedintele Trump. Spotul spune povestea unuia dintre fondatorii companiei, care a imigrat din Germania in America, in 1857. Si n-a fost deloc primit cu bratele deschise.


Cu ocazia "meciului meciurilor", spatiul publicitar s-a vandut cu 167.000 de dolari pe secunda! Dar si audienta se anunta uriasa. Anul trecut, de exemplu, au fost aproape 112 milioane de telespectatori.


In alte reclame, o gospodina are fantezii fierbinti cu Mister Clean, personaj de desene animate... Dar, pana la urma, important e sa faca cineva curat in casa.... In tot acest timp actorul Jon Lovitz le .... "vinde" americanilor avocado mexican.


Numai sa nu-l suprataxeze Trump, pentru finantarea Zidului de la granita dintre Statele Unite si Mexic! La randul ei, Melisa Mc Carthy testeaza asistenta auto in orice conditii.

Si, la sfarsit, un desert pentru toata familia, plus vizitatori mai mult sau mai putin... poftiti.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO