Sandra Bullock spune că e epuizată și va lua o pauză de la actorie. „Nu vreau să fiu datoare programului nimănui”

Ultima actualizare: 21-06-2022 22:56
Sandra Bullock
Getty

Sandra Bullock a dezvăluit că se simte „atât de extenuată” și este pregătită să revină la viață alături de cei doi copii ai săi, Louis și Laila.

Faimoasa actriță a declarat că este gata pentru o pauză de la muncă, potrivit The Hollywood Reporter, citat de HuffPost.

„Nu vreau să fiu datoare programului nimănui, în afară de al meu,” a spus aceasta.

Sandra Bullock spune că este „atât de epuizată”

„Sunt atât de epuizată. Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta,” a mai spus Bullock.

Întrebată fiind cât timp plănuiește să ia pauză de la actorie, aceasta a răspuns: „Chiar nu știu”.

„Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și am fost atât de norocoasă,” a adăugat Bullock. „Mi-am dat seama că poate devenea cârja mea.”

Actrița a vorbit împotriva folosirii muncii în scopul validării sinelui

Aceasta a spus că munca o făcea să se simtă ca și cum „deschidea frigiderul tot timpul și se uita după ceva ce nu era niciodată în frigider”. „Mi-am spus: `Încetează să cauți asta aici pentru că nu există aici. O ai deja. Stabilește-o, găsești-o și fii în regulă cu lipsa muncii pentru a te valida`,” a mai spus actrița.

Bullock a fost recent într-un turneu de presă pentru cele mai recente filme ale sale, însă a dezvăluit că expunerea publică nu îi vine natural.

„Mă îngrozesc când vine vorba de presă, când vine vorba de a fi în public și când vine vorba de a face o ședință foto,” a spus Bullock. „Pur și simplu mă prăbușesc. Nu mă pricep la asta, dar ceea ce îmi place este să lucrez în tandem cu oamenii pentru a crea ceva.”

Actrița a vorbit în mod repetat despre dorința sa de a se retrage din lumina reflectoarelor. În martie, aceasta a spus pentru CBS: „Vreau să stau acasă. Deci nu îi fac nimănui care investește într-un proiect niciun favor dacă spun că vreau doar să fiu acasă. Pentru că alergam mereu la următorul lucru. Vreau doar să fiu prezentă și responsabilă pentru un singur lucru.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO