"Românii au talent", preselecţii pentru sezonul 9. Cum puteţi fi premiaţi fără să participaţi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 07 Octombrie 2018 10:17
Categorie: Stiri Mondene

Preselecţiile pentru sezonul 9 Romanii au Talent continuă. Dacă aveţi un talent cu care vă mândriţi şi pe care vreţi să îl împărtăşiţi cu o ţară întreagă, nu este târziu.

Pe 14 şi 15 octombrie juraţii vă aşteaptă la World Trade Center, în Bucureşti, începând cu ora 10. Dacă nu vreţi însă să fiţi în centrul atenţiei, puteţi să fiţi primii care îi descoperă pe eroii noului sezon .

Preselecţiile pentru sezonul 9 „Românii au talent” sunt în toi. Juraţii, care au pornit deja pe urmele viitorului câştigător promit un sezon suprem.

"Sunt şi oaspeţi care locuiesc în ţara noastră sau vin special din Italia, Franţa, Germania etc. Romanii au talent nu înseamnă numai să ai cetăţenie, înseamnă să fim şi gazde bune", spune Florin Călinescu

Sezonul 9#suprem aduce şi noutăţi. Mihai Petre s-a întors cu forțe proaspete, cu foarte mult entuzisam și energie în juriul celui mai iubit show de divertisment. "Mă simt ca şi cum m-am întors acasă şi m-am reîntâlnit cu cei dragi. Deşi e greu să crezi că totuşi e un format care se întâmplă la noi de atâţia ani, talentul românesc este inepuizabil".

"Romanii au talent rămâne emisiunea sufletului meu. Mă simt ca acasă alături de toată echipa, de colegii mei. Iată, a revenit Mihai Petre, unul dinte juraţii cu care am pornit la acest drum frumos, în a cunoaşte talente, oameni speciali", spune Andra.

Iar dacă nu v-aţi înscris până acum la preselecţii, trebuie să ştiţi că mai este timp. Andi Moisescu: "Dacă e cineva care are pe acasă, în debara, sub pernă, pus unde ştie el mai bine, un talent pe care ar vrea, i-ar face plăcere să-l împărtăşească cu mine, aş vrea să-i anunţ că îi aştept pe 14-15 oct la World Trade Center pentru o repriză specială de preselecţii."

.Iar pentru cei care doar vor să-i privească, se pot înscrie pe romaniiautalent.protv.ro, la secţiunea Vino în public.

Mai mult, dacă aveţi un talent în familie sau printre prieteni, îl puteţi înscrie în preselecţii pe romaniiautalent.protv.ro şi puteţi câştiga 3 mii de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO