Reacţia Pamelei Anderson după arestarea lui Assange. "O să putreziţi cu toţii"


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 14:32
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 14:24
Categorie: Stiri Mondene
Pamela Anderson

Starul canadian a postat un mesaj extrem de critic în urma arestării fondatorului WikiLeaks la Londra. 

 

Pamela Anderson a postat un mesaj despre arestarea lui Assange, cu care ar fi avut o relaţie în trecut. “Sunt şocată. Nu am putut auzi ce spunea. Arată foarte rău. Cum ai putut face asta, Ecuador? (fiindcă v-a dat în vileag) Cum ai putut face asta, UK? Desigur, eşti sluga Americii şi aveai nevoie de o diversiune de la mizeria ta de Brexit. 

Şi SUA? Preşedintele laş şi toxic are nevoie să-şi satisfacă susţinătorii. Eşti crud şi egoist. Ai întors lumea pe dos. Sunteţi diavoli, mincinoşi şi hoţi. Toţi o să PUTREZIŢI ŞI NOI NE VOM RIDICA"

 

Assange şi Pamela Anderson ar fi avut o relaţie în trecut

 

În 2017, Pamela Anderson spunea despre Assange că “e un tip foarte sexy”, alimentând zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu cu fondatorul WikilLeaks. Se pare că Assange şi Pamela Anderson s-au întâlnit pentru prima oară în 2016, când ea l-a vizitat la ambasada Ecuadorului din Londra. Apoi ea a postat pe blog mesajul: “Am o relaţie cu Julian Assange, nu e niciun secret, e unul dintre favoriţii mei”.

Pamela Anderson l-ar fi vizitat apoi de mai multe ori, ”în ţinute care deveneau tot mai sexy”, a dezvăluit o sursă citată de New York Post. Invitată într-o emisiunea radio australiană starleta canadiană a făcut câteva confidenţe pe această temă.

”Am petrecut mai mult timp vorbind cu Julian Assange decât am vorbit cu toţi foştii mei soţi la un loc”, a spus ea. Jurnaliştii australieni i-au pus tot mai multe întrebări, iar Pamela Anderson, încântată, a lăsat să îi scape câteva chicoteli, înainte de a face o nouă dezvăluire: ”Nu a fost niciodată intenţia mea că această relaţie să devină romantică”.

”Am mers acolo doar pentru a ne uni forţele pentru a susţine împreună un proiect important. Însă astfel de lucruri se întâmplă. El este formidabil... Întotdeauna am crezut că aş fi o bună prima doamnă. Dacă ar trebui să aleg un lider mondial pentru a-mi reface viaţa, acesta ar fi Julian Assange”, a adăugat ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO