Rapperul Akon își construiește propriul său oraș. Cum se va numi

Ultima actualizare: 14-01-2020 14:56
Akon
Getty

Cunoscutul rapper Akon va avea propriul său oraș în Senegal. Artistul a anunțat, luni, pe Twitter, că a semnat acetele pentru a începe lucrările la "Akon City", potrivit CNN.

"Tocmai am încheiat acordul pentru Akon City, în Senegal. Abia aștept să vă găzduiesc acolo în viitor", a transmis el pe Twitter.

Rapperul cu origini senegaleze anunțase inițial în 2018 că va construi un oraș al viitorului, numit "Crypto city", precizând că va fi construit pe un teren de peste 800 de hectare, pe care artisul l-a primit cadou de la președintele Senegalului, Macky Sall. Acest nou oraș urma să aibă și o monedă digitală, numită AKoin, folosită pentru toate tranzacțiile din "Crypto city".

Rapperul s-a născut în Senegal, dar s-a mutat în New Jersey cnd avea 7 ani.

Cunoscut pentru melodii precum "Locked Up", "Lonely" și "Oh Africa", Akon s-a dedicat în ultima vreme afacerilor. Compania sa Akon Lighting Africa furnizează energie solară către țările de pe continent.

"Vreau să un impact foarte mare asupra Africii. Dacă mi-aș putea impune ideile, Africa ar deveni Statele Unite ale Africii", spunea Akon într-un interviu pentru CNN din 2013.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO