Prințul Harry a dezvăluit de ce a părăsit Casa Regală britanică: „Era toxic”

Dată publicare: 27-02-2021 08:41
Dată actualizare: 27-02-2021 10:10


Prințul Harry a dezvăluit de ce s-a retras de la îndatoririle regale, într-un interviu TV pentru prezentatorul american James Corden.

 

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a făcut această declaraţie în emisiunea "The Late Late Show", prezentată de actorul şi omul de televiziune James Corden.

Deși au fost abordate subiecte serioase, întâlnirea dintre cei doi a fost distractivă. James l-a plimbat pe Harry cu un autobuz supraetajat și au servit ceai. Ceștile s-au vărsat la un moment dat chiar pe hainele ducelui de Sussex.

Începută pe un ton amuzant, emisiunea ne arată o latură a prințului Harry pe care nu am mai văzut-o până acum. După o cursă plină de adrenalină, gazda și invitatul s-au mutat într-un autobuz supraetajat.

Dar în timp ce admirau vilele de lux ale vedetelor şi sorbeau tacticos din ceștile cu ceai, au avut parte de un moment cu totul neplanificat.

Ajunşi apoi în dreptul casei unde s-a filmat celebrul serial al anilor '90, "Prinţul din Bel Air", Harry a cerut o mică pauză.

James: Nu m-am aşteptat la asta. Nu m-am aşteptat ca prinţul să aibă nevoie să meargă la toaletă.
Harry: Vă mulţumesc foarte mult! E minunat! James!
James: Da! Eşti în toaletă!
Harry: Dacă nu ies în 5 minute, vino după mine!

Ce poreclă are Meghan pentru Harry

 

Prezentatorul TV a ţinut neapărat să o aducă în emisiune şi pe Meghan, prin intermediul unui apel video.

Meghan: Haz, cum ţi se pare turul prin Los Angeles?
James: Haz? N-am ştiut că îţi spune "Haz".
Harry: Pentru că tu nu o cunoşti destul de bine pe soţia mea.

Harry şi Meghan s-au retras din familia regală britanică la începutul anului trecut şi s-au mutat în Los Angeles.

Prințul Harry: „Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică. Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut – mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora – este viaţa mea – deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru".

Max Foster, corespondent CNN la Londra: „Subiectul cel mai sensibil al prințului Harry este cel legat de familia sa și de protejarea copilului său, protejarea vieții private, dar James Corden nu a ezitat să îl aducă în discuţie".

James Corden: Când ai știut că Meghan este aleasa?
Harry: Încă de la cea de-doua întâlnire am început să mă gândesc că are ceva special. A fost foarte important modul în care ne-am conectat unul cu celălalt, ne-am simțit foarte confortabil unul în compania celuilalt.
James Corden: Cum te descurci în rolul de părinte?
Harry: Fiul meu are acum puțin peste un an și jumătate. Este foarte amuzant. Are cea mai uimitoare personalitate. El pune deja trei, patru cuvinte împreună, cântă deja cântece.
James Corden: Care a fost primul cuvânt pe care l-a rostit?
Harry: Crocodil.

James Corden: „Ce părere ai despre serialul "The Crown"?”
Harry: „Poveştile sunt fictive, dar se bazează pe viaţa reală. Îţi oferă o idee aproximativă despre ceea ce presupune acel stil de viaţă, despre presiunile datoriei de a pune serviciul deasupra familiei. Mă simt mai confortabil cu serialul "The Crown" decât cu poveştile care circulă (în presă) despre familia mea, soţia mea şi despre mine."

Max Foster, corespondent CNN la Londra: „(Harry n.r.) e acum liber să se comporte după cum dorește, din moment ce nu mai trebuie să ţină cont de formalităţile impuse de titulatura de membru senior ai familiei regale britanice. În schimb, trebuie să ne aşteptăm la un ton ceva mai diferit în cadrul interviului pe care el și Meghan îl vor avea cu Oprah Winfrey săptămâna viitoare, unde ar urma să vorbească mai în amănunt despre motivul pentru care au părăsit familia regală și despre ce își doresc pe viitor."

Recent, Harry şi Meghan au anunţat că aşteaptă al doilea copil.

 

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au anunţat că nu-şi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice

 

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au părăsit definitiv casa regală britanică, anunţând-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei, a anunţat recent Palatul Buckingham.

Harry şi Meghan, care au anunţat recent că aşteaptă al doilea copil, au şocat anul trecut membrii familiei regale după ce şi-au anunţat intenţia de a renunţa la atribuţiile regale.

''Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale'', a precizat Palatul Buckingham.

''Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale'', se mai spune în comunicat.

Cei doi s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, în 2020, apoi au semnat un contract de producţie multianual cu Netflix Inc., considerat un prim pas major în vederea dobândirii independenţei financiare faţă de familia regală britanică.

Relaţia lor cu presa britanică a devenit tot mai tensionată, iar cuplul princiar a demarat procese împotriva mai multor tabloide şi publicaţii.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO