Xonia este primul concurent eliminat la SURVIVOR 2022. Artista a izbucnit în lacrimi după ce a primit vestea

Ultima actualizare: 18-01-2022 23:31
Consiliul Tribal

Xonia este primul concurent eliminat la SURVIVOR România 2022. Echipa Faimoșilor rămâne, astfel, fără un membru, după ediția de marți, 18 ianuarie.

Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia cu lacrimi în ochi la auzul veștii.

“Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Pe lângă artistă, mai fuseseră propuși pentru eliminare în Consiliu Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu.

Xonia ete al doilea concurent care părăsește SURVIVOR România 2022. Primul a fost Liviu Mihalca, din echipa Războinicilor, s-a retras de la Survivor România 2022, în ediția de marți.

“Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială și consideră că în echipa asta noi ne-am format ca un pumn. Dacă un deget se rupe, trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului pentru că de când am ajuns aici nu mă pot numi cel mai bun supraviețuitor. Există aici persoane mult mai competitive decât mine, cum ar fi chiar faimoșii pentru că ei au supraviețuit în condiții mult mai grele decât noi. Îmi e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Consider că în starea mea nu o să reușesc să fiu prea energic, nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și poate că în locul meu cineva merită mai mult să fie aici”, a spus Liviu Mihalca.

Cine are imunitate

Faimoșii și Războinici s-au confruntat pentru prima dată în cadrul unui joc de imunitate. Au învins cu 10 la 6 Războinicii, care se vor bucura de provizii și își vor păstra echipa intactă.

Traseul pentru jocul de imunitate nu a fost deloc simplu. Concurenții au avut de parcurs un tobogan cu apă, să înoate într-un bazin, apoi să treacă peste un pod înalt. La final, au trebuie să spargă, cu ajutorul unor săculeți plini cu nisip, 9 piese așezate sub forma unor turnuri.

După ce s-au văzut înfrânți, Faimoșii s-au văzut nevoiți să treacă într-o nouă provocare: cea pentru imunitatea individuală. Cei care au stat cel mai mult timp sprijiniți pe doi pari, fără a se ajuta de mâini, au fost Emil Rengle și Elena Chiriac. Cei doi și-au adjudecat liniștea la Consiliul de nominalizare.

Votează concurentul preferat. Cum îți poți susține favoritul

Concurenții care vor merge mai departe, inclusiv marele câștigător, vor fi aleși pe baza televotingului.

Participarea la Televoting se poate face prin trimiterea unui SMS la numărul 1264, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil, în intervalul de timp comunicat în cadrul fiecărei ediții a Survivor România 2022.

Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorul trebuie să transmită prin SMS la numărul 1264 informațiile comunicate în cadrul emisiunii în legătură cu respectiva sesiune de votare și cu respectivul concurent. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,40 €, la care se adaugă TVA.

Vezi AICI Regulamentul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO