Prima declaratie a parintilor lui Heath Ledger, la 5 ani de la moartea Jokerului. Cum arata fiica sa

Ultima actualizare: 18-01-2013 02:25
Heath Ledger, Pro Cinema

Au trecut 5 ani de cand Heath Ledger a fost gasit mort in apartamentul sau din New York, dar abia acum parintii sai au gasit puterea pentru a vorbi public despre durerea lor.

Lumea intreaga il va comemora pe Heath Ledger pe 22 ianuarie, actorul care a ramas nemuritor prin rolul personajului Joker din filmul The Dark Knight.

Parintii sai, Sally si Kim au vorbit pentru prima data public si au acordat un interviu revistei australiene New Idea.

"Au fost 5 ani extrem de dificili, nu trece o zi fara sa-i ducem dorul" a povestit mama sa, Sally.

Parintii lui Heath spun ca si-au gasit linistea in nepotica lor, Matilda, o fetita de 7 ani care "seamana foarte mult cu tatal ei, are trasaturi foarte similare, inclusiv mainile foarte lungi".

Tatal actorului adauga: "are pana si acelasi mers ca Heath si e o pustoaica foarte ascultatoare. Avem o relatie minunata cu Matilda si mama ei, actrita Michelle Williams".

Chiar daca e prima data cand cei doi vorbesc impreuna despre durerea provocata de moartea prin supradoza accidentala a fiului lor, tatal lui Heath a mai dat o declaratie dupa masacrul de la premiera The Dark Knight Rises. Atunci, el le-a cerut tuturor sa nu-l considere pe Heath responsabil pentru personajul Joker si le-a cerut autoritatilor sa ia masuri privind politica armelor.

FOTO: REX FEATURES / GULIVER

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO