Politica a luat locul modei la prezentarea colecției lui Vivienne Westwood, la Londra


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 20:43
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 09:29
Categorie: Stiri Mondene

Casa de modă Burberry încearcă să-şi menţină clientela atrasă de eleganța clasică britanică, dar să atragă şi noile generaţii. Totul s-a întâmplat la Săptămână Modei de la Londra.

Vivienne Westwood îşi transformase deja în ultimii ani creaţiile în declaraţii politice, dar de data aceasta a mers şi mai departe. Cu expresii furioase pe fețe, modelele ei s-au oprit din când în când în mijlocul podiumului pentru a rosti tirade în care denunţau încălzirea globală, capitalismul lacom, dar şi roboţii, inteligența artificială şi Brexitul.

În ce priveşte moda, Westwood a prezentat o colecţie pronunţat androgina, cu bărbaţi îmbrăcaţi în rochii sau fuste, cu fetele acoperite de măşti sau coroane de hârtie pe cap.

La final, creatoarea de modă a apărut pe scena intonând un cântec pentru copii.

În schimb, celebra casa de modă Burberry a prezentat o colecţie variată, care a onorat lungă tradiţie a brandului, dar a dovedit că e gata să inoveze şi să dea tonul.

Colecţia a evoluat de la stilul stradal cu jachete supradimensionate, ornamentaţii metalice şi bocanci sau tenişi la ţinute clasice în culori calde de toamnă. La loc de cinste au fost tradiţionalul trenci Burberry, dar şi taioarele şi costumele elegante.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Industria modei din UK, în pericol după Brexit. Îngrijorări privind birocrația și taxele
VIDEO PROTVPLUS.RO