Petrus, primul baiat al lui Petre Roman, a ajuns acasa!

Ultima actualizare: 29-03-2012 12:17
Silvia si Petre Roman

Fostul premier Petre Roman nu-si mai incape in piele de bucurie. Marti seara si-a luat acasa feciorul si sotia de la maternitatea Giulesti.

Inca epuizata dupa nastere, dar cocheta si zambitoare, mamica a marturisit la Happy Hour cat este de fericita. Silvia Roman a nascut sambata, dar a avut nevoie de cateva zile de refacere, dupa operatia de cezariana.

Inca de marti de la pranz jurnalistii asteptau ca Silvia Roman sa fie externata. Tanara sotie a lui Petre Roman se afla insa intr-una dintre rezervele de lux ale maternitatii Giulesti, impreuna cu Petrus, primul baiat al politicianului. Tatal a sosit si el radiind, dar dupa o ora a parasit cladirea, tot singur.

Petre Roman a revenit pe seara pregatit sa isi ia acasa sotia si copilul. In ajutor i-a sarit una dintre prietenele Silviei care a carat florile primite de mama de la cunoscuti.

Putin dupa ora zece seara si Silvia Roman si-a facut aparitia. A conversat putin cu ziaristii, carora le-a spus ca se simte bine. Petre Roman, in schimb, s-a multumit sa zambeasca si sa intre cat mai repede in masina, tinandu-l cat mai strans in brate pe micutul Petrus.

Cateva minute mai tarziu cei doi parinti au plecat impreuna cu pruncul, care a avut peste 3 kilograme la nastere, catre casa lor din Pipera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO