Pana acum doi ani era superba, dar lumea se uita acum la ea ca la un monstru. Povestea tinerei a ajuns documentar TV

Ultima actualizare: 30-12-2015 06:59
Tammy Saunders

O serie de documentare foarte controversate, care urmaresc persoane cu dizabilitati sau desfigurate aflate in cautarea iubirii, va fi difuzata luna viitoare de canalul britanic de televiziune Channel 4.

Unul din cazurile prezentate este cel al unei femei de 34 de ani, care si-a pierdut nasul si buzele din cauza meningitei. Canalul si-a atras critici din partea unor medici care-i acuza pe producatori ca exploateaza persoane vulnerabile pentru audienta, insa Tammy Saunders respinge aceste acuzatii si spune ca nu a fost deloc manipulata sa apara in documentar.

Mai mult, tanara spune ca acest show i-a dat curaj sa mearga inainte si sa inceapa sa se gandeasca la ea ca la o persoana normala.

Tammy a ramas desfigurata acum doi ani, dupa ce a contactat septicemie meningococica, o forma severa de infectie a sangelui facuta din cauza meningitei.

In primul episod al documentarului, Tammy merge la o intalnire cu Gary, un inginer, "prima persoana care nu a fugit urland cand mi-a vazut poza" - spune femeia de 34 de ani.

In documentar, Tammy spune cu sinceritate ca isi cauta un partener de viata care sa o iubeasca pentru cine este ea, nu pentru felul in care arata. Ea a facut pana acum 50 de operatii, dar va trebui sa mai treaca prin foarte multe interventii de reconstructie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO