Oana Zavoranu a vrut sa-si puna azi silicoane. Vezi ce spune medicul

Ultima actualizare: 06-11-2012 11:26
oana zavoranu

Nici nu a iesit bine din spital si vrea sa-si puna silicoane. Oana Zavoranu ar fi apelat la serviciile medicului plastician Marek Valcu pentru o interventie de marire a sanilor.

Mi-a zis ceva, dar pana nu vad rezultatele analizelor nu ma apuc de nimic. Din ce am auzit la TV ea ar fi fost si anemica, a avut parte de stres si multa oboseala. Astazi se va lua o decizie. O astfel de operatie este periculoasa acum", a declarat Marek Valcu pentru Happy Hour.

Nu stiu daca operatia poate fi facuta astazi. Totul trebuie sa fie in folosul pacientului. Sfatul meu e ca ea sa astepte putin pana la o interventie”, a continuat doctorul.

Nu e ok din punct de vedere al sanatatii sa fie supusa la o astfel de operatie. A trebuit sa mearga sa-si faca niste analize. Nu era programata azi. Nu pot sa faca programari pana nu-i vad analizele. Analizele le-a facut categoric pentru o marire a sanilor. Am explicat ca dupa un avort spontan nu se poate face o operatie de marire a sanilor", a declarat chirurgul, in direct, la Happy Hour.

Citeste si:

Taxa auto incalca legislatia UE, sustine Curtea Europeana de Justitie

Alerta pe Glob. Gheata de la Polul Nord se va topi in intregime

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO