“O simt in mine in fiecare clipa”. Oprah a facut-o pe fiica lui Whitney sa vorbeasca despre drama ei

Dată publicare: 12-03-2012 14:59
Dată actualizare: 23-07-2012 09:53


Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a acceptat sa-i acorde un interviu lui Oprah la nici o luna de la moartea mamei ei.

Tanara a facut cateva marturisiri pline de incarcatura emotionala, dar si declaratii bizare legate de decesul lui Whitney.

Bobbi a marturisit ca isi doreste sa continue munca mamei sale si ca inca ii simte prezenta prin casa.

Si eu am voce. O sa ma apuc de cantat, dar si de actorie. A fost o presiune destul de mare asupra mea pentru ca mama a fost cine a fost, dar m-a pregatit pentru tot inca de cand eram mica”, i-a spus Bobbi lui Oprah.

Tanara de 19 ani a vorbit si despre ziua si noaptea petrecuta cu mama ei inainte de a muri.

In ultima zi in care a mai fost in viata, m-am dus la ea si am rugat-o sa ne intindem putin. M-a luat in brate si a inceput sa ma mangaie pe cap, am adormit si am stat asa pana a doua zi”, a mai spus fiica lui Whitney.

Bobbi a explicat ca a reusit sa accepte moartea mamei ei tocmai pentru ca o simte in continuare prezenta in viata ei. Uneori chiar are senzatia ca Whitney ii vorbeste.

“Ii aud vocea, imi spune ca e langa mine si ca asa o sa fie mereu. O simt cum trece prin mine in fiecare clipa”, mai spune tanara.

Se intampla sa intru in casa si sa o strig. Am tot felul de stari, uneori rad si imediat imi aduc aminte de ce s-a intamplat si incep sa plang. Dar mama imi sopteste sa imi traiesc viata si ca e aici cu mine. Ea nu a fost doar mama mea, ea a fost prietena mea, sora mea, persoana careia ma confesam. Toate lucrurile urate pe care lumea le spune despre ea nu au nicio legatura cu mama mea. Nimeni nu a cunoscut-o cu adevarat. Eu si familia ei stim cum era mama”, a continuat Bobbi. video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO