Mesajul emoționant transmis de Kim Kardashian soției lui Kobe Bryant, după tragedie

Ultima actualizare: 27-01-2020 17:54
Kim Kardashian, în cea mai sexy ținută de până acum - 14
Instagram

Kim Kardashian i-a scris un mesaj soției lui Kobe Bryant, baschetbalistul american care a murit în urma prăbușirii elicopterului în care se afla.

Vedeta de 39 de ani a dezvăluit că este „devastată” de tragedia care a avut loc și că îî transmite condoleanțe familiei acestuia, scrie The Sun.

Kardashian a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Bryant și fiica lui.

„Inima mea este distrusă. Nimeni nu ar trebui să treacă prin ceea ce au trecut aceste familii. Asta ne-a afectat foarte rău pe toți, dar nu vreau să-mi imaginez cum se simte Vanessa, după ce și-a pierdut soțul și fiica. Îmi vine să plâng doar când mă gândesc. Mă rog pentru familia lor și pentru celelalte familii. Odihnește-te în pace, legendă”, a scris Kim.

De asemenea, și soțul ei, care era prieten cu baschetbalistul, a transmis condoleanțe.

„Kobe, te iubim, frate. Ne rugăm pentru familia ta și apreciem viața pe care ai avut-o și inspirația pe care ai oferit-o”, a spus și Kanye West.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter. Legendarul baschetbalist avea 41 de ani. La bordul elicopterului se afla și Gianna Maria Onore, una dintre fiicele lui Kobe, în vârstă de numai 13 ani. Fata a murit și ea în urma cumplitului accident.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO