MasterChef, lider de audiență miercuri seara! Concurenții au ultimele șanse pentru câștigarea unui șorț, astăzi, de la 20:30

Ultima actualizare: 20-01-2022 11:56
Chef Foa
Pro TV

Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu au dat miercuri seară încă 14 șorțuri unor concurenți care au reușit să impresioneze prin tehnică, gust și plating.

Au mai rămas doar câteva șanse pentru pasionații de bucătărie care își doresc să lupte în competiție, iar joi seară, de la 20:30, vedem care sunt ultimele preparate care merită să treacă mai departe.

MasterChef a fost miercuri seară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Emisiunea a înregistrat 7.8 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.7 puncte de rating și 17.9% share.

Chef Hadad

În seara aceasta, show-ul culinar MasterChef continuă căutarea în ultima ediție a audițiilor. De la 20:30, trăim alături de concurenți tensiunea din bucătăria MasterChef, iar stările celor care își doresc să treacă mai departe se vor schimba de la o secundă la alta: „Îi voi încânta 100%, îi voi da pe spate!”; „Îți aruncă o privire specifică și s-a terminat!”.

Chef Radu

MasterChef, disponibilă acum pe VOYO

Presiunea și emoțiile pe care le vor simți concurenții în fața juraților nu se pot descrie în cuvinte. Au mai rămas doar câteva șorțuri, iar chefii sunt foate atenți la detalii atunci când decid dacă o farfurie merge sau nu mai departe în competiție. „Nu cred că am simțit apogeul acesta nici când am ieșit pe locul trei la europenele de lupte”, va mărturisi una dintre participante.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO