Actorul John Malkovich nu a mai avut acces într-un hotel din Veneția după ce i-a expirat certificatul sanitar

Ultima actualizare: 19-01-2022 19:18
John Malkovich
Getty

Actorul american John Malkovich, 68 de ani, care avea rezervare două nopţi la celebrul hotel Danieli din Cetatea Dogilor, a fost nevoit să renunţe la apartamentul de lux după ce i-a expirat certificatul sanitar.

Malkovich se află la Veneţia pentru două zile de filmări. Pentru că certificatul său sanitar a expirat, i-a fost refuzat accesul în palatul veneţian, au scris miercuri mass-media italiene.

Potrivit cotidianului Il Gazzettino, starul din „Legături primejdioase”, care se afla la filmările pentru serialul american „Ripley”, a trebuit să renunţe la apartamentul de lux rezervat la hotel Danieli, la doi paşi de Piaţa San Marco.

Contactat de AFP, hotelul a refuzat să comenteze, invocând dreptul la viaţa privată.

Agenţai italiană Ansa a confirmat informaţia citând surse din cadrul producţiei „Ripley”.

Confruntată cu o creştere importantă a contaminărilor din cauza variantei Omicron, Italia se află printre ţările cu cele mai riguroase măsuri sanitare.

Din 10 ianuarie, doar persoanele cu schema vaccinală completă sau vindecate de Covid-19 pot profita de transportul în comun, hoteluri, terase, târguri şi săli de sport, scrie news.ro.

Din 1 februarie, toţi italienii cu vârsta de peste 50 de ani vor fi obligaţi să se vaccineze, amenda în caz contrar fiind de 100 de euro. Şi din 15 februarie, magazinele neesenţiale nu vor mai fi accesibile nevaccinaţilor decât după ce fac dovada unui test.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO