"M-am antrenat 5 luni si am consumat 5000 de calorii zilnic" Cum a slabit Chris Pratt 27 de kg pentru "Gardienii Galaxiei"

Ultima actualizare: 30-07-2014 06:59
chris pratt

Inainte de premiera americana a super productie Marvel "Gardienii Galaxiei", starul filmului, actorul Chris Pratt a marturisit cum s-a antrenat timp de 5 luni pentru acest rol.

De la un tip zapacit, Chris Pratt s-a transformat intr-un super erou cizelat, scrie New York Daily News. Actorul in varsta de 35 de ani a povestit cum a tras din greu la sala timp de 5 luni pentru a-l putea interpreta pe Star Lord.

Pratt a recunoscut ca i s-a comunicat de cand a primit rolul ca este supraponderal si a trebuit sa slabeasca 27 de kilograme. A facut exercitii la sala timp de 5 luni, a consumat 5000 de calorii pe zi, a renuntat la bere si s-a multumit cu un sfert din cantitatea de mancare pe care o consuma inainte.

Pratt, cunoscut pentru rolul din serialul Parks and Recreation, crede ca sacrificiul sau a meritat. Primele recenzii sunt extrem de laudative la adresa filmului regizat de James Gunn, criticii numindu-l printre altele "cel mai amuzant si distractiv film al verii".

Pelicula se concentreaza pe aventurile lui grup neobisnuit de eroi, format din  Peter Quill (Star-Lord, interpretat de Chris Pratt) – un bun strateg jumatate om, jumatate extraterestru, Gamora (Zoe Saldana) – o asasina cu piele verde, Drax Distrugatorul (Dave Bautista) – un razboinic impunator, Groot (vocea lui Vin Diesel) – un copac vorbitor si Rocket Racoon (vocea lui Bradley Cooper) – un raton criminal.

Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei, care va avea premiera pe 1 august, este cel de-al 10-lea film al studiourilor Marvel de cand acestea au decis sa isi finanteze si sa produca propriile pelicule, incepand cu "Iron Man" si "The Incredible Hulk" in 2008. Daca filmul va avea succes de box office, este foarte posibil ca el sa aiba parte de cateva continuari.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO