Loredana va sustine doua concerte pe scena Salii Palatului. Surpriza pe care o pregateste artista

16-10-2014 19:23


Pentru al treilea an consecutiv, Loredana este gata sa isi uimeasca fanii. Pe 25 si 26 octombrie, artista va sustine doua concerte pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Productia se anunta luminoasa, ca un vis. Alaturi de Loredana, care va schimba 10 tinute extravagante, pe scena vor mai urca si alti artisti.

Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu publicul, asa ca Loredana repeta intens alaturi de trupa ''Agurida'', dar si de dansatori. Au creat impreuna cate o coregrafie pentru fiecare piesa.

Dupa concertele sold out „Magic", pe care le-a sustinut anul trecut la Sala Palatului , si pentru 2014 diva promite un spectacol unic. In show-ul "REVERIA", fanii vor putea asculta noul single "Risipitor", dar si piese mai vechi.

Pentru ca Loredana este adepta teoriei "Viata este o iluzie si tot ceea ce conteaza este momentul" vrea ca pe scena Salii Palatului sa proiecteze alaturi de invitatii ei cele mai frumoase vise intr-unul singur.

Loredana: Vor fi invitati surprinza
Reporter: Ne poti dezvalui ceva?
Loredana: Nu pot, dar va dau un indiciu...Vocea Romaniei.

Antrenoarea de la Vocea Romaniei va purta mai multe tinute comandate din timp de la Londra, Milano si New York.

"Trebuie sa fie totul perfect, inca nu le-am definitivat, s-ar putea sa am mai multe", a spus artista. Pentru ca nu facea fata cererii, artista va concerta doua seri la rand: pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO