Before I Go to Sleep, Annabelle, Kill the Messenger si cel mai tare party electro al lunii! Unde iesim in weekend:

Before I Go to Sleep

Annabelle, Before I Go to Sleep, Kill the Messenger, eXplore dance festival 9, Art Department - Natural Selection Album Tour 2014 - Studio Martin si Inregistrat In Romania 3 - Colectiv. DeBarbati iti face programul de weekend.

FILM

Annabelle
Regie:John R. Leonetti

"Annabelle" este un thriller, inspirat de o poveste reala, o continuare la "The Conjuring."John Form a gasit cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata, Mia, o frumoasa papusa de colectie, imbracata intr-o rochie de mireasa de un alb imaculat. Insa Mia nu va fi incantata pentru prea mult timp de papusa sa, Annabelle. Intr-o ingrozitoare noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti, care ii ataca violent, lasand in urma nu doar rauri de sange si teroare. Satanistii au invocat o entitate atat de malefica incat nimic din ceea ce au facut ei nu se compara cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat intruchipat acum de... Annabelle.

Citește și
Filme
Premiera la Hollywood. Decizia care e pe cale sa schimbe modul traditional de consum al marilor productii
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Before I Go to Sleep
Regie: Rowan Joffe
Distributie: Nicole Kidman, Colin Firth

Bazat pe laudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arata pe Nicole Kidman in rolul lui Christine Lucas, o femeie ce sufera de amnezie anterograda: in fiecare dimineata, ea se trezeste fara absolut nicio amintire a ceea ce i s-a intamplat in trecut. Cu ajutorul unui jurnal, incearca zi de zi sa descopere informatii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsa ca un sumbru mister ii intuneca existenta.

Kill the Messenger
Regie: Michael Custa
Distributie: Jeremy Renner, Mary Elizabeth Winsted

In anii '90, Webb a descoperit rolul CIA in importul de cocaina in California, menit sa stranga bani pentru armata ce lupta impotriva rebelilor din Nicaragua. Sustinut de sotie si copii, Webb a urmarit povestea, a documentat-o si a facut-o publica. Insa, cand cei de la CIA si jurnalistii rivali l-au facut tinta unei campanii prin care se urmarea defaimarea sa, si-a dat seama ca trebuie sa lupte din greu pentru a-si apara familia si reputatia.

eXplore dance festival 9

17 Oct ora 19:00 - 23:00
18 Oct ora 19:00 - 23:00
19 Oct ora 19:00 - 23:00

eXplore dance festival aduce inca o data in fata publicului sau un program concentrat si intens, ce chestioneaza miscarea si prezenta corpului, testand limitele tehnologiei versus arta conceptuala, dezvoltand dramaturgii in miscare si adresandu-se unui public extins.

Editia a noua a festivalului reflecta totodata rezultatele programul international de rezidente si productii dezvoltate in ultimul an, in Bucuresti, de catre Asociatia 4 Culture si WASP, incurajand experimentele creative ce depasesc granitele artistice, cautand noi formate de arta trans-disciplinara.

Fest(In) pe Bulevard 2014

Festivalul International de Teatru Fest(in) pe Bulevard va avea loc in perioada 11 – 18 octombrie 2014. In cadrul acestui eveniment, in cele doua sali ale Teatrului Nottara – Horia Lovinescu si George Constantin – se vor juca o serie de spectacole ale unor trupe din tara si din strainatate, precum si patru premiere, marca Nottara, dintre care doua intra in competitie.

Art Department - Natural Selection Album Tour 2014 - Studio Martin

18 Oct ora 23:00 - 06:00

Jonny White si Kenny Glasgow formeaza ceea ce toata lumea deja cunoaste, respectiv renumitul duo ART DEPARTMENT, "stapanii" label-ului No.19 Music.

Reputatia lor de "party animals" a fost rapid eclipsata de premiile ce le-au fost inmanate pentru stilul lor inovator si original, dar si pentru performance-uri remarcabile in intreaga lume. Cei doi au depasit barierele genurilor muzicale si au daramat zidurile impuse de acestea, asa cum putini artisti underground au reusit sa o faca.

Inregistrat In Romania #3 - Colectiv

17 Oct ora 20:00 - 23:00

Intr-o fosta fabrica de tenisi, unde prin efort si dedicare a rasarit cel mai proaspat club de pe harta bucuresteana, se aduna cele mai indragite nume din muzica electronica romaneasca, un fel de now & then la calitate de top.

Inregistrat in Romania este eclectic pana la capat si are curaj de pionier: evenimentul propune pe scena nume grele precum Șuie Paparude si Silent Strike, pionieri la randul lor in istoria muzicii electronice de la noi, acordate jovial valului nou din muzica autohtona, cum ar fi intersectia instrumental-electronica GOLAN sau avantul de rap underground purtat de Vali Umbra si familia Subcarpati.

Karnivale VI: Reboot, Blond:ish, Gully - World Trade Center

17 Oct ora 23:00 - 06:00

Reboot

http://www.residentadvisor.net/dj/reboot
https://soundcloud.com/reboot-frank-heinrich

Blond:ish

http://www.residentadvisor.net/dj/blondish
https://soundcloud.com/blondish

Gully

http://www.residentadvisor.net/dj/gully
http://www.soundcloud.com/alex-gully

Dub Police 10 Anniversary Party - Caspa, Brookes Bros, Jenna G, Ethic - Arenele Romane

18 Oct ora 22:00 - 05:00

Caspa nu este doar ‘cea mai tare fantoma din oras’ ci si un element esential in cadrul miscarii globale de dubstep. Numele sau este mereu legat de evenimentele majore din dubstep. La inceputul anilor 2000 a facut parte din echipa radio-ului pirat Rinse FM, care a introdus miscarea dubstep in vietile tuturor ascultatorilor de muzica underground. Renumita trupa Prodigy l-a ales pe Gary sa le fie supporting act in turneele lor din anii 2012 si 2013. In 2009 Caspa a fost primul DJ de dubstep din lume care a pus muzica in Ibiza, la invitatia legendarului Pete Tong. Ca producator, a remixat numeroase nume din diverse nise ale muzicii electronice – Depeche Mode, Deadmau5, Buraka Som Sistema, Swedish House Mafia – si a fost si primul producator de dubstep care a remixat oficial un artist de rap american (Ludacris – ‘How Low Can You Go’).

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
"Cine Dumnezeu este Brad Pitt?". Reactia geniala a unui veteran de razboi din SUA, dupa ce a fost sunat de celebrul actor

"Cine Dumnezeu este Brad Pitt?". Replica sincera ii apartine unui veteran de razboi din Statele Unite, care a primit un telefon surpriza din partea superstarului.

Premiera la Hollywood. Decizia care e pe cale sa schimbe modul traditional de consum al marilor productii
Premiera la Hollywood. Decizia care e pe cale sa schimbe modul traditional de consum al marilor productii

Un parteneriat de afaceri anuntat zilele trecute a pus pe jar studiourile hollywoodiene si lanturile de cinematografe.

Povestea miliardarului Jack Ma, fondatorul Alibaba, va ajunge film:
Povestea miliardarului Jack Ma, fondatorul Alibaba, va ajunge film: "Cea mai buna perioada, cand eram platit cu 20 de dolari"

Povestea lui Jack Ma, devenit peste noapte cel mai bogat om din China, va ajunge in curand pe marile ecrane. Un scenarist american, care a scris intriga a cateva filme din seria James Bond, lucreaza deja la un film despre miliardarul chinez.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.