Ce i-a spus Kit Harington soției sale încât nu a mai vorbit cu el trei zile. ”Ea a vrut să știe”

Ultima actualizare: 02-02-2019 21:09
Kit Harington and rose leslie

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow din seria "Game of Thrones" i-a destăinuit soţiei sale, Rose Leslie, interpreta personajului Ygritte în acelaşi serial, cum se termină sezonul final al seriei.

Conform unui material publicat vineri de Indie Wire, se pare că Rose Leslie nu i-a mai vorbit lui Kit timp de trei zile, pentru că i-a spus care este finalul seriei, conform Agerpres. 

Chiar dacă studiourile HBO fac tot ce este posibil pentru a păstra secretul cu privire la modul în care se va încheia sezonul 8 şi ultimul al seriei "Game of Thrones",
actriţa scoţiană a aflat direct de la soţul său, unul dintre personajele majore ale seriei care se află încă în viaţă la sfârşitul sezonului 7.

"I-am spus soţiei mele cum se va termina serialul şi nu a mai vorbit trei zile cu mine. Şi ea a fost cea care a vrut neapărat să ştie!", a recunoscut Kit Harington într-o emisiune radiofonică.

Întrebat dacă este bucuros de felul în care se termină serialul, Harington a răspuns şi mai misterios. "Nu pot să răspund dacă sunt bucuros sau trist şi nu cred că aşa se pune problema. Eu sunt mulţumit cu ce au făcut, dar nu ştiu dacă voi fi cu adevărat mulţumit până nu voi vedea şi ultimul episod".

"Îmi place faptul că ştiu cu câteva luni înaintea tuturor ce se va întâmpla. Cred că (sfârşitul) va fi inovator", a adăugat el.

Pentru a proteja secretul în timpul filmărilor, HBO a apelat chiar şi la sisteme antidrone, pentru a se asigura că nici măcar o singură poză de pe platourile de filmare nu va ajunge în presă.

Ultimul sezon al "Game of Thrones" va fi compus din 6 episoade. Regizorii David Nutter şi Miguel Sapochnik au semnat primele 5 din cele 6 episoade, în timp ce creatorii seriei, producătorii şi scenariştii David Benioff şi D. B. Weiss au regizat ultimul episod, ce va fi prezentat la 19 mai. Mai mulţi membri ai distribuţiei, printre care şi Sophie Turner (Sansa Stark), i-au avertizat pe fani că ultimele episoade ale seriei vor fi "nemiloase" cu multe dintre personajele îndrăgite ale universului creat de George R.R. Martin.

Primul episod al ultimei serii din "Urzeala tronurilor" va fi lansat la 14 aprilie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO