Judas Priest revine la Bucuresti. Concert la Romexpo pe 1 iulie 2015

09-03-2015 13:57


Rob Halford

Grupul britanic Judas Priest revine la Bucuresti pe 1 iulie in turneu de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Concertul are loc in parcarea Romexpo.

Doar un numar limitat de trupe se pot lauda cu o cariera comparabila cu cea a Judas Priest. "Zeii heavy metalului" sunt o influenta greu de ignorat pentru generatii intregi de artisti. Au vandut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au in spate peste patru decenii de activitate, iar "Redeemer of Souls" este cel de-al 17-lea disc al lor.

Un clasic Judas Priest, "Redeemer of Souls" a fost lansat in vara anului trecut si a marcat debutul in studio al lui Richie Faulkner. “Ridicam mereu stacheta, iar Redeemer of Souls este o colectie metal epica, se potriveste perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei. “Cuvantul epic este aruncat prea des in lumea muzicii, dar Redeemer of Souls este, cu adevarat, epic. De la vocea puternica a lui Rob Halford la riff-urile monstruoase si la solo-urile de chitara in crescendo ale lui Glenn Tipton si Richie Faulkner, Redeemer of Souls isi poarta ascultatorii intr-o calatorie metal fantastica de la inceput pana la sfarsit” - Spencer Kaufman, Loudwire.com

Trupa Judas Priest a intrat in atentia publicului in anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (10980) si imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You've Got Another Thing Coming” .

Presale: pana pe 16 martie inclusiv, toate biletele au 10% reducere, si pot fi cumparate la preturile de 117 lei (Zona B), 171 lei (Zona A) sau 243 lei (Golden Ring).

Incepand cu data de 17 martie, bilete costa 130, 190 sau 270 lei. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO