Judas Priest revine la Bucuresti. Concert la Romexpo pe 1 iulie 2015

Rob Halford

Grupul britanic Judas Priest revine la Bucuresti pe 1 iulie in turneu de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Concertul are loc in parcarea Romexpo.

Doar un numar limitat de trupe se pot lauda cu o cariera comparabila cu cea a Judas Priest. "Zeii heavy metalului" sunt o influenta greu de ignorat pentru generatii intregi de artisti. Au vandut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au in spate peste patru decenii de activitate, iar "Redeemer of Souls" este cel de-al 17-lea disc al lor.

Un clasic Judas Priest, "Redeemer of Souls" a fost lansat in vara anului trecut si a marcat debutul in studio al lui Richie Faulkner. “Ridicam mereu stacheta, iar Redeemer of Souls este o colectie metal epica, se potriveste perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei. “Cuvantul epic este aruncat prea des in lumea muzicii, dar Redeemer of Souls este, cu adevarat, epic. De la vocea puternica a lui Rob Halford la riff-urile monstruoase si la solo-urile de chitara in crescendo ale lui Glenn Tipton si Richie Faulkner, Redeemer of Souls isi poarta ascultatorii intr-o calatorie metal fantastica de la inceput pana la sfarsit” - Spencer Kaufman, Loudwire.com

Trupa Judas Priest a intrat in atentia publicului in anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (10980) si imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You've Got Another Thing Coming” .

Citește și
Carcass
Inca doua trupe confirmate la festivalul "I am the rocker": The New Thin Lizzy si Carcass
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Presale: pana pe 16 martie inclusiv, toate biletele au 10% reducere, si pot fi cumparate la preturile de 117 lei (Zona B), 171 lei (Zona A) sau 243 lei (Golden Ring).

Incepand cu data de 17 martie, bilete costa 130, 190 sau 270 lei. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Slash se intoarce in Romania. Concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie
Slash se intoarce in Romania. Concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie

Chitaristul american Slash va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie, si va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Inca doua trupe confirmate la festivalul
Inca doua trupe confirmate la festivalul "I am the rocker": The New Thin Lizzy si Carcass

Doua formatii si-au anuntat prezenta, in premiera, in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER.

“Cosmar pe Strada Mortii”. Concert
“Cosmar pe Strada Mortii”. Concert "remember" anii '90 cu TAINE si ABIGAIL

Pe 24 aprilie 2015, la Club Fabrica din Bucuresti, are loc un concert de rock metal, in spiritul anilor '90 din Romania.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.