Jennifer Lawrence si Tom Hiddelston, desemnati cei mai sexy actori in viata

Jennifer Lawrence

Britanicul Tom Hiddelston l-a devansat pe starul seriei "Amurg", Robert Pattinson, in topul celor mai sexy actori in viata, iar actrita Jennifer Lawrence, din "Jocurile foamei" este desemnata cea mai sexy actrita in viata.

Un sondaj realizat de revista Total Film si citat de Daily Mail il pozitioneaza pe britanicul Hiddleston, in varsta de 31 de ani, in fruntea celor mai sexy actori in viata, intr-un top care, in 2012, la desemnat castigator pe starul din seria cu mare succes la public "Amurg", Robert Pattinson.

"Sora mea obisnuia sa imi spuna ca parul meu arata ca o perie. Probabil ca a avut dreptate", a glumit Hiddelston. "Unul dintre defectele pe care il avem cu totii este acela ca avem mereu impresia ca oricine altcineva arata mai bine, oricine altcineva este mai sexy cu exceptia noastra. Si in cazul meu este la fel", a mai spus actorul.

La sondajul anual realizat de revista Total Film au raspuns peste 25.000 de persoane. Astfel, Pattinson, care anul trecut a fost desemnat castigator, a cazut pe pozitia secunda, in timp ce partenera sa din saga "Amurg", Kristen Stewart, cu care acesta a fost implicat intr-o relatie, a fost plasata a treia in topul celor mai sexy actrite in viata.

O alegere intersanta a celor care au raspuns sondajului a fost actorul Alan Rickman - cunoscut pentru rolul Severus Snape din seria "Harry Potter" - care a fost plasat pe pozitia a saptea in top, devansandu-i pe Brad Pitt si George Clooney, care, de-a lungul timpului, au detinut prima pozitie in topuri ale ale celor mai sexy actori si care acum se afla mai jos de locul 10.

Citește și
Alexandra Dinu
Cum arata astazi Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. FOTO
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Clasamentul publicat duminica il prezinta pe ultima pozitie, a cincisprezecea, pe starul din "James Bond", Daniel Craig.

Astfel, potrivit Total Film, Top 10 al celor mai sexy actori in viata se prezinta astfel: Tom Hiddleston (1), Robert Pattinson (2), Ryan Gosling (3), Benedict Cumberbatch (4), Richard Armitage (5), Tom Hardy (6), Alan Rickman (7), Michael Fassbender (8), Robert Downey Jr (9) si Chris Hemsworth (10).

De cealalta parte, Top 10 al celor mai sexy actrite in viata, conform alegerii cititorilor Total Film este: Jennifer Lawrence (1), Scarlett Johansson (2), Kristen Stewart (3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) si Charlize Theron (10).

"Miile de cititori care au votat au demonstrat ca ideea de sexy nu se incadreaza in stereotipuri, desi nu putem sa negam ca noul top este o veste buna pentru britanici, judecand dupa numarul celor care s-au clasat pe primele 10 pozitii", a spus Jane Crowther, editor al publicatiei Total Film.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Andreea Marin, la un pas de accident in drum spre casa.
Andreea Marin, la un pas de accident in drum spre casa. "Am fost urmarita si hartuita"

"Unde este Andreea?", intrebarea lansata vineri de Stefan Banica si-a gasit raspuns. Andreea Marin si fiica ei s-au intors sambata seara in Bucuresti, dupa o vacanta de mai bine de o saptamana petrecuta in Dubai.

Cum arata astazi Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. FOTO
Cum arata astazi Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. FOTO

Luni seara, aproximativ 5,6 milioane de italieni au urmarit cu maximum de atentie fiecare gest facut de fosta sotie a lui Adrian Mutu. Romanca a reusit nu doar sa atraga atentia italienilor, ci si sa salveze insula Elba.

Johnny Depp, parasit de iubita bisexuala:
Johnny Depp, parasit de iubita bisexuala: "S-a saturat de toanele lui"

Actorul Johnny Depp este deprimat dupa ce iubita sa, Amber, l-a parasit, satula de toanele lui, informeaza conatctmusic.com. Actorul in varsta de 49 de ani, si iubita lui, de 26 de ani, s-ar fi despartit dupa o relatie care a durat sapte luni.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.