Jennifer Lawrence si Tom Hiddelston, desemnati cei mai sexy actori in viata

Ultima actualizare: 23-01-2013 06:48
Jennifer Lawrence

Britanicul Tom Hiddelston l-a devansat pe starul seriei "Amurg", Robert Pattinson, in topul celor mai sexy actori in viata, iar actrita Jennifer Lawrence, din "Jocurile foamei" este desemnata cea mai sexy actrita in viata.

Un sondaj realizat de revista Total Film si citat de Daily Mail il pozitioneaza pe britanicul Hiddleston, in varsta de 31 de ani, in fruntea celor mai sexy actori in viata, intr-un top care, in 2012, la desemnat castigator pe starul din seria cu mare succes la public "Amurg", Robert Pattinson.

"Sora mea obisnuia sa imi spuna ca parul meu arata ca o perie. Probabil ca a avut dreptate", a glumit Hiddelston. "Unul dintre defectele pe care il avem cu totii este acela ca avem mereu impresia ca oricine altcineva arata mai bine, oricine altcineva este mai sexy cu exceptia noastra. Si in cazul meu este la fel", a mai spus actorul.

La sondajul anual realizat de revista Total Film au raspuns peste 25.000 de persoane. Astfel, Pattinson, care anul trecut a fost desemnat castigator, a cazut pe pozitia secunda, in timp ce partenera sa din saga "Amurg", Kristen Stewart, cu care acesta a fost implicat intr-o relatie, a fost plasata a treia in topul celor mai sexy actrite in viata.

O alegere intersanta a celor care au raspuns sondajului a fost actorul Alan Rickman - cunoscut pentru rolul Severus Snape din seria "Harry Potter" - care a fost plasat pe pozitia a saptea in top, devansandu-i pe Brad Pitt si George Clooney, care, de-a lungul timpului, au detinut prima pozitie in topuri ale ale celor mai sexy actori si care acum se afla mai jos de locul 10.

Clasamentul publicat duminica il prezinta pe ultima pozitie, a cincisprezecea, pe starul din "James Bond", Daniel Craig.

Astfel, potrivit Total Film, Top 10 al celor mai sexy actori in viata se prezinta astfel: Tom Hiddleston (1), Robert Pattinson (2), Ryan Gosling (3), Benedict Cumberbatch (4), Richard Armitage (5), Tom Hardy (6), Alan Rickman (7), Michael Fassbender (8), Robert Downey Jr (9) si Chris Hemsworth (10).

De cealalta parte, Top 10 al celor mai sexy actrite in viata, conform alegerii cititorilor Total Film este: Jennifer Lawrence (1), Scarlett Johansson (2), Kristen Stewart (3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) si Charlize Theron (10).

"Miile de cititori care au votat au demonstrat ca ideea de sexy nu se incadreaza in stereotipuri, desi nu putem sa negam ca noul top este o veste buna pentru britanici, judecand dupa numarul celor care s-au clasat pe primele 10 pozitii", a spus Jane Crowther, editor al publicatiei Total Film.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO