Ironic, fosta sotie a fost arestata, iar el s-a trezit cu o caseta intima pe Internet in aceeasi zi

Ultima actualizare: 05-11-2012 10:55
Linda

Chiar in momentul in care fosta vedeta a wrestlingului, Hulk Hogan, afla ca o caseta intima in care apare alaturi de una din fostele sale partenere a scapat pe Internet, si cea care i-a fost alaturi ani buni a trecut printr-o situatie neplacuta.

 

Este vorba de fosta lui sotie, Linda Hogan, in varsta de 53 de ani, care a fost arestata pentru ca a condus fara permis in timp ce era euforica.

Aceasta a fost prinsa chiar langa o sectie de politie, imediat dupa miezul noptii de joi spre vineri, in timp ce se intorcea acasa de la un eveniment organizat in Los Angeles.

"Linda a baut doar un pahar cu sampanie pe stomacul gol. Aceasta lua un tratament pe baza de antibiotice, iar efectul alcoolului a fost exacerbat. Initial, a fost oprita pentru depasirea vitezei", a declarat un reprezentant al Lindei, vedeta intr-un reality show din America.

Aceasta a platit cautiunea de 5000 de dolari si a fost eliberata dupa cateva ore. In schimb, poza facuta la sediul de politie este "dovada" momentului neplacut. Linda Bollea, numele ei adevarat, apare imbracata intr-o tinuta de club si machiata puternic.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO