Interviu cu Costi Diță, Giani din Las Fierbinți: „Aș vrea să joc ceva în zona de super erou, dar nu tip Hollywood”

04-02-2021 14:46


Giani

Din 11 februarie, îl poți urmări pe Costi Diță într-un nou sezon al emisiunii ”Pe Bune!?”, unde face echipă cu Bobonete şi cu Natanticu.

Sezonul 18 al serialului Las Fierbinți a debutat marți, 2 februarie, pe PRO TV. Urmărește episodul 1 pe protvplus.

Într-un interviu exclusiv, Costi Diță a povestit despre rolul pe care îl interpretează dar și despre viața personală.

Întrebat ce rol și-ar fi dorit, el a răspuns că ar fi vrut să joace „în zona de super erou, dar ceva autohton”, nicidecum de tip Hollywood. Pe de altă parte, el a povestit că dacă nu ar fi fost actor, i-ar fi plăcut să lucreze în armată.

„Ceva îmi place la asta, disciplina, te ordonează, te învață strategie. Mi-ar fi plăcut, deși nu știu cum ar fi fost în realitate”, a mai spus el.

El a mai spus în exclusivitate și care este cel mai tare compliment pe care l-a primit de la un fan.

„Cel mai tare compliment e simplu: când văd că un om se bucură să mă întâlnească, asta chiar înainte să spună ceva, deja știu că mi-am făcut treaba ca actor. Dacă văd că se luminează fața omului când mă vede, ăsta e cel mai tare compliment cumva. Îmi dă o energie bună când se întâmplă asta”, a mai spus el.

În ceea ce privește finalul serialului „Las Fierbinți”, el a adăugat că și-ar dori să fie ceva „mare”.

„Chiar nu m-am gândit niciodată, nu m-am dus pe această direcție. Dar, dacă îmi pun problema acum, aș vrea ceva mare. Explozie, să arunce lumea în aer. Văd ceva major, să se încheie cu artificii și demențe, nu vreau ceva liniștit”, a mai spus Costi Diță.

Vezi interviul integral aici.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO