Îndrăgiții Sheriff Woody și Buzz Lightyear revin pe marile ecrane, în Toy Story 4


Ultimul update: Luni 10 Iunie 2019 09:55
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2019 09:20
Categorie: Stiri Mondene

Odiseea jucăriilor revine pe marile ecrane, după 8 ani de aşteptare. "Toy Story", partea a patra, ne-a arătat de curând printr-un trailer, câteva dintre secretele peliculei, iar acum actorii principali dezvăluie o parte din subiect.

 

Filmul va rula şi în România, la sfârşitul acestei luni.

Trailerul peliculei, lansat recent dezvăluie noul personaj în jurul căruia se concentrează întreaga acţiune.

Tom Hanks, actor: Filmul ar trebui să se numească "Toy Story Furchi" pentru că totul este despre Furchi. Apare în peisaj şi noi începem să avem aventura vieţii noastre din cauza acestei jucării asamblate.

Primul episod din serie a avut premieră în 1995, şi a fost primul film de animaţie produs pe computer. Dacă va mai amintiţi, pelicula era despre câteva jucării care aparţineau unui copil numit Andy. Însă acesta a crescut şi le-a abandonat.

Când ajung la o grădiniţă, jucăriile au impresia că şi-au regăsit scopul în viaţă. În partea a 4-a a aventurii îi regăsim pe actorii Tim Allen şi Tom Hanks care, prin vocea lor, le-au dat viaţă personajelor.

Cele trei producţii lansate până acum au avut încasări de peste două miliarde de dolari în toată lumea. "Toy Story 4" ajunge în cinematografele de la noi în 28 iunie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Premiile TIFF 2019. Filmul care a obținut marele trofeu la Cluj
Festivalul Internațional de Film Transilvania și-a lansat propriul serviciu de streaming
Experiențe inedite la TIFF: suprizele pregătite de organizatori
VIDEO PROTVPLUS.RO