Gest șocant al lui Sean Penn. Actorul și-a aprins o țigară în direct la TV

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Gest șocant al lui Sean Penn. Actorul și-a aprin...
Gest șocant al lui Sean Penn. Actorul și-a aprin...

Rebel prin definiție și nepăsător față de părerile altora, Sean Penn oferă din nou subiecte criticilor, după câteva apariții cam stranii la emisiuni de televiziune.

Deși fumatul este de ani de zile tabu la televizor, Penn și-a aprins nonșalant o țigară în direct și a recunoscut că e oleacă.... ”sedat”, în emisiunea ”The Late Show With Stephen Colbert".

Actorul-regizor își promovează o carte, un roman-parabolă despre America lui Trump.

După doza de ironie și chiar sarcasm, a fost Sean Penn cel binecunoscut de decenii. Dar nepăsarea cu care și-a aprins țigară în direct, vocea tremurată, privirea tulbure și comentariile șocante au ridicat multe sprîncene.

Sean Penn:Sunt binișor, dar s-ar putea să sesizați încă efectele somniferului pe care l-am luat ca să dorm după o noapte pierdută... ”

Stephen Colbert: ”Deci ești încă sub efectul somniferului?”

Sean Penn: ”Un picuț. De obicei, sunt pur și simplu obosit.... dar acum e de la somnifer.... ”

Stephen Colbert: ”Am o provocare pentru tine...Te rog nu mai fuma. Vrem să trăiești mult și bine, iar țigările nu-ti fac bine.

Sean Penn: ”Păi asigur și eu un loc de muncă pentru oncologi.”

Pete Dominick, actor de stand up comedy: ”Mda, continuă să fie un model pentru copii... Să fumeze la televizor... ce să zic, ce mare rebel e el... Și nici măcar nu s-a pieptănat, să mai slăbească.”

Penn face turul televiziunilor ca să-și promoveze romanul "Bob Honey Who Just Do Stuff," povestea impregnată cu umor negru a unui vânzător de fose septice, convertit în asasin cu jumătate de normă.

Sean Penn: ”Am scris despre un bărbat american, care încearcă să ocolească delicat prăpastia pe buza căreia a ajuns țara noastră și cum îl poate ajută umorul să facă asta.”

Cât despre propria convertire profesională, gazda emisiunii l-a întrebat pe dublul laureat cu Oscar despre intenția lui declarată a nu mai juca.

Sean Penn: ”Cea mai grozavă contribuție a unui actor la un film este jocul cu ceilalți, colaborarea. Iar eu mă înțeleg tot mai prost cu lumea în ultima vreme. Așa că actoria a devenit tot mai puțin satisfăcătoare pentru mine.”

Când a venit vorba de Haiti - țară pentru care Penn strânge neobosit fonduri, după ce a fost devastată de seismul din 2011 - jurnalistul Anderson Cooper de la CNN a pomenit de presupusa declarație a președintelui Trump despre "țările-cloacă din care nu vrea imigranți".

Sean Penn: ”M-am simțit rușinat că sunt parte dintr-un electorat care a făcut posibil așa ceva..”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO