Brooke Shields, în costum de baie. Cum arată actrița din ”Laguna albastră” la 52 de ani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Brooke Shields

Actrița Brooke Shileds, cunoscută în România în special pentru rolul din filmul ”Laguna albastră” a provocat admirația fanilor și presei internaționale după ce a pozat în costum de baie.

Frumoasa actriță are acum vârsta de 52 de ani, iar cei de la revista americană People își avertizează cititorii că pozele pe care ea le-a postat pe contul de Instagram nu sunt dintr-o nou film al seriei ”Laguna albastră”, ci sunt doar câteva momente de relaxare ale lui Brooke Shields.

Potrivit People, actrița s-ar fi decis să pună mai multe imagini cu ea în costjm de baie pe rețelele de socializare datorită fiicei sale, Rowan Francis, în vârstă de 14 ani, care a încurajat-o să facă asta.

 

Bikini life in paradise ????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

”Niciodată nu m-am lăudat pe mine sau corpul meu. Simțeam că e ceva indulgent sau greșit. Întotdeauna purtam costume de baie care acopereau tot, în special fundul. Iar fiica mea cea mare a zis: „Auzi, știi ce? Nu poți să porți chestia aia peste fund. Acoperă tot și pare să arate mai mare„. Așa că ea mi-a găsit un nou costum de baie, care avea toate chestiile alea scoase, iar eu eram îngrozită.

 

Another Blue Lagoon...

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Dar soțul meu mi-a zis: „Costumul ăsta de baie arată super. Rowan are dreptate. Dacă arăți puțin mai mult este mai bine„. Așa că a trebuit să învăț de la ea. Mi-a zis: „Mamă, ai un fund grozav, nu știu de ce trebuie să-l acoperi!” - a povestit Brooke Shields într-un interviu acordat revistei Health.

Actrița în vâsrtă de 52 de ani este căsătorită cu Grier Henchy și are două fete, Rowan, de 14 ani, și Grier Henchy, de 11 ani.

 

It’s time! Excited to be previewing my line with @QVC tonight! Make sure to check in when we go live right here from NYC — 6pm EST. ????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO