GALERIE FOTO de la concertul sustinut de Tarja Turunen in Bucuresti

09-11-2014 13:59


Tarja Turunen, 2014 - 1

Energie, entuziasm, o voce incredibila si o seara de neuitat. Asta le-a oferit Tarja Turunen romanilor la Sala Palatului, unde s-a intors pentru un concert extraordinar, care face parte din turneul mondial "Colours in the Road".

Turneul a fost prilejuit de promovarea celui mai recent album al solistei, “Colours in the Dark”.

Zambitoare, plina de viata si intr-o forma de invidiat, artista finlandeza si-a facut aparitia pe scena in aplauzele fanilor care au umplut Sala Palatului si care, pana la finalul concertului, au cantat, au dansat, au dat din cap si au trait fiecare melodie. In public s-au aflat inclusiv copii, dar si fani trecuti de mult de prima tinerete. “Buna seara, Bucuresti! Va multumesc", a spus Tarja la inceputul show-ului ei exploziv, cerandu-si scuze mai apoi ca nu cunoaste mai multe cuvinte in limba romana.

Nu a fost nevoie de cuvinte. Vocea fostei componente a trupei Nightwish i-a cucerit pe loc pe toti cei prezenti la Sala Palatului, iar instrumentele clasice s-au imbinat perfect cu chitara electrica, basul si tobele, transformand o seara obisnuita de marti intr-una de magie pentru iubitorii rock-ului si ai muzicii clasice deopotriva.

Momentul culminant al concertului s-a produs cand artista s-a retras dupa cateva piese in culise pentru a-si schimba tinuta si a revenit in mijlocul multimii. Tarja a cantat cu fanii, a dat mana cu ei, le-a zambit si a primit emotionata florile si declaratiile de dragoste ale romanilor. Ba mai mult decta atat, artista a facut poze cu cei care au inconjurat-o in timp ce isi facea drum prin multime spre scena si chiar i-a imbratisat pe unii dintre admiratori.

Dincolo de emotiile transmise de pe scena, unde a imbinat perfect duritatea rock-ului cu muzica clasica, ramane amintirea unui spectacol unic si promisiunea facuta de "regina rock-ului simfonic" ca se va intoarce in Romania.

In deschiderea show-ului sustinut de Tarja, “incalzirea” a fost asigurata de tinerii din trupa ruseasca de "nu art metal", Crimson Blue - un amestec de "nu metal" si alternative, cu voce feminina si o influenta de metal progresiv.

FOTO si textTeodora Maftei / StirileProTV.ro

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO