Gabi Jugaru a strigat "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cu lacrimi in ochi, el a scris si o poezie

Ultima actualizare: 03-03-2015 06:58

"Sunt celebru, scoate-ma de aici" - a strigat Gabi Jugaru la cel mai urmarit reality show din Romania. Abia sosit in tabara din Africa de Sud, nu a mai rezistat departe de casa si a cerut permisiunea sa plece.

Cu lacrimi in ochi, el a scris si o poezie pentru colegii pe care i-a lasat in mijlocul salbaticiei. Elena a fost votata de colegii ei sa se lupte pentru mancare. Si cum regulile s-au schimbat, vedeta nu a mai aflat de dinainte ce o asteapta. Pana sa plece in salbaticie, in tabara s-au iscat discutii, dupa ce fiecare a primit cate un biletel.

Spiritele s-au calmat spre seara, cand a ajuns mancarea. Insa imediat au aparut nemultumirile... Dupa cina, grupul s-a relaxat cantand imnul junglei. Gina si Vladimir au fost alesi sa petreaca o noapte.... departe de restul lumii. Dupa o noapte crunta, pe care cei doi au trecut-o cu brio, au primit comoara din cufar.

A venit apoi momentul ca Elena sa se aventureze in jungla, pentru castigarea stelutelor. Gabi a chemat din nou un medic, iar dupa consultatie a decis. Si-a anuntat colegii, citindu-le o poezie scrisa chiar de el.

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Cel care primeste cele mai putine voturi paraseste competitia. Pentru ca Jugaru a plecat de buna voie, vineri seara nu s-a mai facut nicio eliminare.

ProTV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, a obtinut o cota de piata si un rating triple fata de urmatorul post clasat.

Aventura continua la PRO TV in fiecare seara, de la 20.30! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO