Robert De Niro a platit fiscului american 6,4 milioane de dolari. Autoritatile ii pusesera sechestru pe un apartament

Ultima actualizare: 02-03-2015 07:09
robert de niro

Robert De Niro a platit fiscului american suma de 6,4 milioane de dolari, joi, dupa ce autoritatile au pus sechestru pe un apartament pe care starul il detine in cartierul newyorkez Tribeca.

Actorul, in varsta de 71 de ani, a primit o notificare in urma cu trei luni din partea fiscului (Internal Revenue Service/ IRS), prin care aceasta agentie guvernamentala il instiinta pe Robert De Niro ca va pune sechestru pe apartamentul acestuia din New York, daca starul nu isi va plati taxele si impozitele aferente anului 2013, scrie Mediafax.

Apoi, pe 3 februarie, IRS a dat curs acelei proceduri si a pus sechestru pe apartamentul actorului, potrivit site-ului The Smoking Gun. Joi, Stan Rosenfeld, agentul de presa al actorului american, a anuntat ca starul de cinema a completat un cec prin care a achitat intreaga suma pe care o datora fiscului.

Intr-o declaratie facuta joi dupa-amiaza, Stan Rosenfeld a spus ca acele taxe au ramas neplatite deoarece notificarile de la IRS au fost expediate la "o adresa mai veche" a actorului. Potrivit New York Post, sechestrul fusese pus pe o cladire de pe Hudson Street la numarul 114, unde se afla sediul unei firme de investitii, ce apartine lui Robert De Niro. Actorul americane detine si un apartament in Central Park, pe care il inchiriaza cu 125.000 de dolari pe luna, aflat intr-una dintre cele mai scumpe zone ale orasului New York.

Aceeasi publicatie afirma ca actorul si proprietarul de restaurante Robert De Niro are o avere estimata la peste 200 milioane de dolari, detinand proprietati valoroase la Los Angeles, Londra si New York - mai ales in cartierul Tribeca, precum Nobu, TriBeCa Grill, The Greenwich Hotel si TriBeCa Productions.

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, mai ales in regia lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO