Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio se casatoreste in Israel. Pentru nunta cu 300 de invitati a inchis si spatiul aerian

Ultima actualizare: 23-09-2015 06:51
Bar Rafaeli

Fotomodelul israelian Bar Rafaeli se va casatori intr-o ceremonie traditionala evreiasca joi, in orasul Haifa, iar masurile de securitate anuntate pentru aceasta ocazie au generat deja numeroase comentarii critice pe retelele sociale.

Calificata drept “evenimentul monden al anului” in Israel, nunta va fi organizata intr-un complex dintr-o zona impadurita de pe Mount Carmel, iar siguranta participantilor va fi garantata de agenti privati si politie, relateaza Agerpres.

In plus, intre orele 17.00 si 02.00, spatiul aerian de deasupra zonei respective va fi inchis, fiind permisa doar folosirea unor drone pentru supraveghere. Masura a provocat indignarea a numerosi israelieni, inclusiv a unor piloti si operatori de zbor.

Exista si reactii pline de ironie, de genul “Nici locuitorii, nici turistii nu au voie sa se imbrace in alb in ziua nuntii lui Rafaeli”. “Ministerul Comunicatiilor interzice difuzarea filmelor cu Leonardo DiCaprio in ziua cununiei pentru nu redeschide vechi rani”, afirma un alt mesaj postat pe internet, in aluzie la fosta relatie amoroasa a viitoarei mirese cu starul american de cinema, care a durat sase ani si a contribuit substantial la promovarea imaginii lui Bar Rafaeli.

Intr-un final, ea si-a gasit jumatatea in persoana omului de afaceri israelian Adi Ezra, de 40 de ani, presedintele companiei Neto ME Holdings Ltd, una din cele mai mari firme importatoare a alimente din aceasta tara.

Invitatia de nunta cere participantilor sa se prezinte cu documente de identitate si sa nu foloseasca “telefoane, aparate foto sau camere de luat vederi”, iar personalul complexului a fost obligat sa semneze angajamente de confidentialitate.

Inclusiv decizia mirilor de a apela la un rabin ultra-ortodox pentru oficierea casatoriei este un subiect intens discutat. Avand in vedere ca pentru a fi recunoscut de Ministerul de Interne, actul casatoriei trebuie incheiat de un rabin, mediile progresiste din Israel si-au exprimat dezamagirea pentru faptul ca fotomodelul nu a optat pentru o ceremonie alternativa, prin care sa denunte lipsa institutiei casatoriei civile sau a celei pentru persoane de acelasi sex.

Conform informatiilor din presa mondena, aproximativ 300 de persoane sunt invitate la marele eveniment, care se va prelungi pe durata intregului sfarsit de saptamana si ale carui costuri sunt estimate la 352.000 de euro.

Sursa foto: Getty
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO