VOCEA ROMANIEI, sezonul 5. Concurentii care au reusit sa-i surprinda pe cei patru antrenori. Audientele inregistrate de show

Ultima actualizare: 22-09-2015 06:58

Cel de-al cincilea sezon "Vocea Romaniei" a debutat vineri seara in forta, in fata a milioane de telespectatori. Concurentii nu numai ca s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, dar au reusit sa-i si surprinda de cateva ori pe cei patru antrenori.

Smiley i-a cerut unui tanar sa-i explice cum a reusit un efect muzical, iar Loredana i-a marturisit unei fete ca e cea mai buna voce pe care a auzit-o pana acum. PRO TV a fost vineri seara lider de audienta pe toate segmentele de public.

Noul sezon "Vocea Romaniei" a debutat in forta cu interpretarea rock a Claudiei Andas. A intors toate scaunele si l-a ales pe Tudor.

Tot in echipa lui Tudor a ajuns si Ovidiu Turcu. Moga a reusit sa i-o "fure" lui Tudor pe Cristina Stroe. Marius Moga l-a luat in echipa lui si pe Florin Cruceru. Cristina Vasopol a ales-o pe Loredana sa-i fie antrenor.

"Ai o voce extraordinara, e cea mai grozava voce pe care am ascultat-o pana acum", spune Loredana.

Si Biu Marquetti merge mai departe tot cu Loredana.

Antrenorii au fost bucurosi sa-l descopere dupa cortina pe Michel Kotcha, care i-a acordat votul de incredere lui Smiley. Tot in echipa lui Smiley a ajuns si sensibila Diana Cazan.

PRO TV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, PRO TV a obtinut un rating si o cota de piata duble fata de urmatorul post clasat.

Emisiunea de vineri seara poate fi vizionata integral pe www.voyo.ro. Spectacolul continua vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO