Fanii și-au luat rămas bun de la "Game of Thrones". Ultimul sezon nu a fost pe placul lor
Fanii din lumea întreagă şi-au luat rămas bun de la "Urzeala tronurilor". Personajele complexe, intriga şi efectele speciale uimitoare au făcut din "Urzeala Tronurilor" o producţie a recordurilor.
Odată difuzat ultimul episod al serialului-cult, s-a trecut la analizarea impactului pe care această producţie l-a avut.
Serialul care a dominat categoria dramelor fantasy aproape un deceniu şi-a pus, în sfârşit, sabia-n teacă. Odată cu ultimul episod din "Urzeala Tronurilor" s-a încheiat o epocă a televiziunii.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
De la lansarea din 2011, "Urzeala tronurilor" a spulberat o sumedenie de recorduri mondiale şi a câştigat nenumărate trofee.
Este şi cea mai vizionată producţie, având legiuni de fani în peste 200 de ţări. Ultimul sezon a fost urmărit, numai în Statele Unite, de 32 de milioane de oameni.
Bernadette Caulfield - producător executiv al serialului: "Nu suntem nici americani, nici europeni, e vorba despre o lume în care oricine își poate găsi un loc."
De-a lungul celor 8 sezoane, serialul a devenit un fenomen cultural, a fost parodiat în talk-show-rile de noapte.
"Vreau și eu să știu un lucru: mă urăște lumea?"... a fost citat de preşedintele american, dar şi de fostul său rival:
Reporter: "Ce serial reflectă cel mai veridic viața politică?"
Hillary Clinton: "Probabil "Urzeala Tronurilor".
... precum şi de politicienii europeni:
Frans Timmermans, candidat socialist la şefia Comisiei Europene: "În prezent, Regatul Britanic e un fel de "Urzeala Tronurilor" pe stereoizi".
De la politicieni, la staruri pop şi jurnalişti, "Urzeala tronurilor" a subjugat că niciun alt serial. Producătorii au investit masiv în scenele de bătălie, într-un scenariu creativ şi efecte speciale uluitoare:
Fiecare dintre cele 6 episoade ale ultimei serii ar fi costat 15 milioane de dolari: obţinând în schimb un public statornic, dar şi foarte exigent.
Sute de mii de oameni au semnat zilele trecute o petiţie prin care cer refacerea ulitmului sezon, pe motiv că scenariştii s-au dovedit incompetenţi în lipsa materialului de bază: cărţile scriitorului George Martin.
Brian Lowry, expert media: "Este o franciză în care oamenii au investit emoțional foarte mult, au și avut mult timp la dispoziție să se gândească încotro se îndreaptă acțiunea, când are întorsături care nu le plac și nu se sfiesc să spună când nu le convine ceva."
Dacă unii sunt dezamăgiţi de ultimele episoade, alţii sunt de-a dreptul distruşi sufleteşte. O companie a oferit terapie angajaţilor care jelesc din cauza deznodământului. Dar poate că s-au pripit. Producătorul a confirmat deja că pregăteşte un serial derivat din "Urzeala tronurilor".
Aşa că sunt şanse mari ca focul, drama şi fantezia să continue încă nişte ani buni.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Sursa: Pro TV
Etichete: donald trump, hillary clinton, urzeala tronurilor, got,
Dată publicare:
20-05-2019 09:13