Premiile BMI 2016. Ed Sheeran a primit distinctia "piesa anului", pentru "Thinking Out Loud"

12-10-2016 08:34

Reprezentantii industriei muzicale americane au oferit premii mai multor artisti in cadrul unui eveniment organizat la Londra.

Sting a fost declarat un simbol al muzicii, in timp ce una dintre melodiile artistului britanic Ed Sheeran a primit distinctia "piesa anului".

Cu o modestie rar intalnita, Sting a urcat pe scena si a acceptat distinctia. Apoi, a reactionat intr-un mod neasteptat din partea unui cantaret care a cucerit milioane de oameni.

Sting: "Nu ma vad un simbol. Sincer, mi se pare prematur acest premiu, dar este onorant. Cred ca BMI este o organizatie pentru artisti nemaipomeniti, care imi multumeste pentru succesul din ultimii ani intr-un mod foarte frumos. Ma bucur ca sunt aici."

La eveniment au fost prezenti numerosi artisti celebri. Iar unii dintre ei au mers acolo pentru a se bucura de muzica lui Sting si pentru a-l vedea.

Hozier: "Sunt incantat ca sunt aici in aceasta seara pentru ca am auzit ca Sting va canta. Stiu ca a fost premiat, iar el este primul artist pe care l-am vazut cand eram copil, concertul sau este primul la care am mers. Asa ca este o seara speciala."

Jonny Quinn: "Imi amintesc ca ii cumparam albumele si dansam in bucatarie pe melodia "The Police" in timp ce pe podea era sare imprastiata, asa puteai dansa rapid."

Artistul britanic Ed Sheeran a primit si el o distinctie. Piesa "Thinking Out Loud" a fost desemnata melodia anului. Cantaretul nu a fost insa prezent la ceremonia de decernare a premiilor.

Si trupa Snow Patrol a plecat acasa cu un premiu pentru piesa "Chasing cars."
 


VIDEO PROTVPLUS.RO