Emma Watson și-a făcut un tatuaj scris greșit pe mână. Reacția ei după ironiile apărute

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
emma watson
Getty

Emma Watson a adus lămuri cu privire la greşeala gramaticală din textul noului său tatuaj, pe care l-a afişat în timpul galei de decernare a premiilor Oscar, relatează marţi The Telegraph.

La petrecerea de după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată de revista Vanity Fair, actriţa a fost fotografiată într-o rochie neagră, fără mâneci, ţinută care i-a dezvăluit noul tatuaj dedicat mişcării Time's Up, care conţinea însă o greşeală de scriere. Astfel, în loc de ''Time's Up'', în textul observat pe antebraţul actriţei era scris ''Times Up''.

Evenimentul a fost intens comentat pe reţelele de socializare, utilizatorii atenţionând că tatuajului îi lipseşte un apostrof. De asemenea, unele persoane şi-au exprimat speranţa că textul nu este permanent.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a comentat evenimentul, luni seară, pe contul său de Twitter şi a sugerat că tatuajul ar fi ''fals'' şi că ar avea nevoie de un corector.

''Este disponibil un post de corector pentru tatuaje false. Experienţa în apostrofuri este esenţială'', a notat ea.

Watson a fost o susţinătoare a mişcării ''Time's Up'', declanşată în urma scandalului de hărţuire sexuală din jurul producătorului hollywoodian Harvey Weinstein.

De asemenea, actriţa din ''The Beauty And The Beast'' a fost deosebit de activă în promovarea acestei mişcări pe teritoriul Marii Britanii. Luna trecută, ea a făcut o donaţie de un milion de lire pentru înfiinţarea unui fond care acordă asistenţă victimelor hărţuirii sexuale intitulat UK Justice and Equality Fund, care se bucură de susţinerea altor nume mari, precum actriţele Keira Knightley şi Emma Thompson şi de cea a actorului Tom Hiddleston.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO