Dupa 12 ani de absenta si multe operatii estetice, actrita Renée Zellweger revine pe marele ecran cu rolul Bridget Jones

Ultima actualizare: 09-09-2016 06:52

De data aceasta, indragita londoneza are 40 de ani, este singura si insarcinata. Iar tatal copilului pe care il asteapta este incert.

La 47 de ani, Renée Zellweger a facut senzatie pe covorul roz, cu ocazia premierei de la Londra. A purtat o rochie neagra, de satin, despicata intr-o parte. Si a zambit tot timpul, chiar daca desele interventii "de infrumusetare" i-au cam sters din trasaturile chipului.

In a treia pelicula din franciza ''Bridget Jones'', actrita texana isi reia accentul londonez pentru a se intoarce in rolul personajului obsedat de propria greutate si de dragoste.

Seducatorul este personajul intruchipat de chipesul Patrick Dempsey. Dar rabdatorul Mark, interpretat de acelasi Colin Firth, nu a disparut din peisaj.

Rolul de gravida, a marturisit Zellweger, a facut-o sa tanjeasca dupa un copil si in viata reala. Actrita a venit la eveniment insotita de iubitul "oficial".

Patrick Dempesy, unul dintre potentialii "tati" din film, s-a amuzat cand un telefon a sunat in sala, in timpul conferintei de presa.

Este pentru a treia oara cand Renée Zellweger intra in acest rol, dupa "Jurnalul lui Bridget Jones", din 2001 si "Bridget Jones: La limita ratiunii", filmul aparut in 2004.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO