Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait prezintă LIVE ”La Măruță”: ”El este bolnăvior”

02-02-2021 12:44


Las Fierbinti

Cătălin Măruță i-a provocat pe Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait să participe, marți, 2 februarie, la realizarea emisiunii ”La Măruță”, și niciunul nu a stat pe gânduri!

Astfel, cei 3 actori vor fi LIVE în platoul emisiunii de la ora 15.00.

”Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior și are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână și după ce am vorbit cu Rait și Costi, am zis Da, Da, Da și cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieși...nu știu că noi live n-am mai prestat așa în 3!” - a spus Mihai Bobonete.

Și Costi Diță admite că nu a stat prea mult pe gânduri când a acceptat propunerea:

”Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că ușor, ușor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineața, la prânz și seara, când te uiți la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situația am fost de acord să prezint alături de colegii mei. Sper ca Măruta și Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am rețineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta și pe colegii mei Bobo și Mișu alături de care am trecut prin multe.

”Nu m-am mai regăsit în postura asta, de a prezenta o emisiune live! Am acceptat provocarea lui Măruță și ne vom vedea astăzi! Ce-o ieși, numai Dumnezeu știe! Nu-mi fac griji, sunt cu colegii mei și noi ne păzim spatele unul altuia!”, a completat Mihai Rait.

Cătălin Măruță a fost și luni LIVE, de la ora 15:00, de la el de acasă.

Ajutat de Magitot, invitatul special al zilei, din platou, Cătălin a stat de vorbă cu actorul Cuzin Toma și cu sosia acestuia din serialul Las Fierbinți, cu Anna Lesko care a pregătit o prăjitură specială, dar și cu Bogdan Vlădău și soția lui, care tocmai au revenit din vacanță!
 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO