Dincolo de Povestiri cu Elena Lasconi.Povestea femeii care afirma ca primeste mesaje de la Dumnezeu si stie ce a patit Elodia

×
Codul embed a fost copiat

S-au facut multe studii despre clarviziune, insa chiar si in ziua de azi oamenii de stiinta sunt bulversati de perceptia extrasenzoriala. Un lucru este clar: exista oameni pe acest pamant care vad cu ochii mintii evenimente care inca nu s-au intamplat.

 

Maria face parte din aceasta categorie deosebita. Femeia spune ca vorbeste cu Dumnezeu, ca El ii transmite informatii detaliate despre ce va urma...atat in viata ei cat si pe intregul pamant.

 

Maria spune ca a vazut dinainte accidentul in care i-a pierit mama, ca si-a salvat copiii de la moarte pentru ca a fost avertizata de Divinitate. Ba mai mult, spune ca stie cand va avea loc un cutremur pe glob.

Citește și
atins de Dumnezeu - 2
Dincolo de Povestiri. Povestea romanului care are dovada ca a fost atins de Dumnezeu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Zice ca a vazut chiar si atentatele de la World Trade Center din Statele Unite si moartea Papei Ioan Paul al doilea. Spune ca stie cum a sfarsit Elodia si unde se afla trupul neinsufletit. Are detalii de "dincolo" despre moartea lui Sergiu Nicolaescu si a altor actori care s-au stins. Mi-a povestit chiar ca a vazut dinainte ca o sa ne intalnim.

Maria Ghiroghiu: "Extraterestrii sunt ... multi spun ca sunt din carne si oase, sunt ca niste energii care pot sa isi ia orice forma, pot sa isi ia si forma de trup, carne si oase, poate sa apara numai capul, cei mai multi eu i-am vazut ca avand un cap rotund, oval, sunt si albi, sunt si acea culoare gri de care vb toata lumea.

Au niste orbite foarte mari si sunt asezate oarecum oblic si in orbitele alea au niste ochi tot asa mari si asezati oblic , care au culoarea cum e vanata coapta, dar o vanata coapta bagata intr-un ulei.

Asa lucesc ochii lor si in momentul in care ei te fixeaza cu privirea, asa se rotesc ca niste rotite ochii lor, deci nu ca sa isi intoarca privirea in stanga in dreapta. Nu! Asa se rotesc ochii lor in orbite. 

Dupa ce am fost rapita de ei, am devenit mai puternica, mai increzatoare si stiam ca undeva, acolo sus, este o forta puternica, adica Dumnezeu care ma ajuta. O sa spuneti ca nu are nicio legatura cu extraterestrii. Are, deoarece daca pana atunci doar sporadic auzeam glasul lui Dumnezeu, glasul ingerilor, cine vorbeste de sus, am inceput sa le aud mai des."

Maria povesteste ca dupa intalnirea de gradul 4 a aflat detalii incredibile despre rastignirea lui Isus.

Maria Ghiroghiu: "Era o cruce...lumea isi inchipuie ca era o cruce mica. Nu...era o cruce mai mare, deci de 2 metri si era dintr-un ...nu era un lemn slefuit, ci era dintr-un lemn ca o tulpina, usor slefuita. Stii, numai sa dea coaja de pe ea.

Deci era groasa, asa si neslefuita si foarte groasa si lemnul acela pe care il ducea Isus in spate era peste 2 metri inaltime, era gros si era ud, bagat in apa ca sa fie mai greu. Era intr-adevar lemnul, crucea care o luat-o Mantuitorul pe umar. 

Intr-o alta zi, Mariei i s-a comunicat numele de botez al Papei Ioan Paul a doilea. Spune ca nu a stiut niciodata numele Papei si mare i-a fost mirarea cand l-a vazut scris pe toate posturile in urmatoarea zi. Atunci si-a dat seama ca i se trasmisese dinainte ca Papa va muri.

Maria povesteste ca i s-au trasmis informatii si despre moartea Elodiei dar si despre cativa actori celebri.

Maria Ghirghoiu: "Am auzit un glas care a spus Elodia Ghinescu si vad o curte mare. In curtea aia mare, era la tara undeva, era o casa batraneasca, o casa sub forma de L, o casa mica, varuita cu alb, o casa veche de la tara si in momentul acela am vazut casa si in dreapta, coltul dinspre strada, cum am intrat eu pe poarta ca imi arata cum am intrat eu pe poarta zidul care era deja obisnuit era adaugat la el.

Peste tot in curte, pe trotuar era uscat , numai coltul de la casa, asa unde mi-a aratat mana din pom, mi-a arata acolo era dublat peretele si era ridicat, deci asa nu mai era coltul si era numai apa si chiar atunci cand tencuiesti era murdar pe jos, era ciment pe jos si altadata asta am vazut si altadata.. toate se intampla si au legatura intre ele, unele cu altele, am zis asa, ca sa nu gresesc, sufletul Elodiei striga, vrea sa fie inmormantata crestineste.

Sufletul Elodiei striga , vrea sa fie inmormantat crestineste si atunci am vazut din nou casa aceea si mi-a spus din nou: acolo! Trupul Elodiei este ... cred ca daca m-ar auzi sotul meu cred ca m-ar lega...este exact in acel zid. Este zidit. Deci toata lumea si-a dat cu parerea ca e plecata, ca e omorata, ca e prin padure. Nu! Eu pot sa afirm cu mana pe inima ca trupul Elodiei este zidid in acea casa si va trece timpul si se va descoperi. Capul Elodiei este undeva intr-o pivnita.

Am vazut o incapere unde coborai cateva trepte. Pe treptele acelea cobora un barbat. Nu l-am vazut decat de la spate. Era , avea niste umeri lati si o haina cum poarta militarii, un fel de verde inchis, un kaki, era ceva raiat, o haina deasta de toamna si intra acolo si desi era intuneric total Dumnezeu mi-a luminat camera.

Imprejur, de jur imprejur este intuneric si cand trebuie sa vad ceva e ca si cum o lumina vine de nicaieri si iti lumineaza locul in care trebuie sa vezi. Desi era de jur imprejur intuneric, o lumina alba stralucitoare, o lumina transparenta mi-a luminat...era ceva ca o... unde se monteaza menghine, o masa metalica. Si acel barbat si-a tras un scaun. Era pe acolo pe aproape, si-a tras un scaun din intuneric , nu am vazut scaunul, deci am vazut numai ce era pe masa, si am vazut ca intinde mana si in momentul in care a intins mana a tras un cap spre el, un cap la care nu ii vedeam la acel moment decat parul negru si atat.

In incheiere, Maria spune ca "nu imi pasa din punct de vedere lumesc ce va spune lumea despre mine, atata timp cat eu aud cuvantul lui Dumnezeu si vad pe Dumnezeu."

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Dincolo de Povestiri cu Elena Lasconi, luni, de la 23:30 pe AcasaTV. Povestea unui morosan ce o iubeste pe Fata Padurii
Dincolo de Povestiri cu Elena Lasconi, luni, de la 23:30 pe AcasaTV. Povestea unui morosan ce o iubeste pe Fata Padurii

Luni, de la ora 23:30, pe AcasaTV, incepe noul sezon din emisiunea "Dincolo de Povestiri". Elena Lasconi, va prezinta povestea incredibila a unui "morosan" care a cunoscut-o pe Fata Padurii.

Dincolo de Povestiri. Povestea romanului care are dovada ca a fost atins de Dumnezeu
Dincolo de Povestiri. Povestea romanului care are dovada ca a fost atins de Dumnezeu

V-ati intrebat vreodata daca exista Dumnezeu? La Dincolo de Povestiri, Elena Lasconi a prezentat cazul unui barbat care si-a raspuns in primul rand siesi cu DA la aceasta intrebare.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.