600 de invitati la nunta Elenei Basescu. Detalii complete in COMUNICATUL OFICIAL al miresei

Elena Basescu

600 de invitati sunt asteptati sambata la Palatul Snagov sa se bucure alaturi de parinti ca fata cea mica a presedintelui se marita. Doar ca nunta Elenei Basescu nu o sa fie una obisnuita.

Cum socrul mic este chiar seful statului, Serviciul de Protectie si Paza se va asigura ca nimeni nu va incerca sa faca poze, nici macar mesenii. Cel mai probabil vor fi acolo cel putin 20 de agenti sub acoperire.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu vor spune "da" sambata, in jurul pranzului, in fata primarului Neculai Ontanu la oficiul starii civile din Sectorul 2. Din cauza numarului mare de casatorii, au fost amenajate mai multe sali in care se vor oficia simultan festivitatile. Ceremonia religioasa este programata in aceeasi dupa amiaza, la ora 17:00, la ''Biserica Sfantul Spiridon cel Nou'' din Capitala. Rochia de mireasa a mezinei presedintelui a fost realizata de designerul Anca Maxim.

Dupa ce au aparut zvonuri ca ar fi platit 10.000 de euro pentru aceasta tinuta, mireasa a negat toata povestea pe Twitter spunand ca un creator roman nu poate pretinde o suma atat de mare.

Cei doi vor avea cununii din argint batute cu rubine, smaralde si diamante, pe care parohia le-a comandat anul trecut. Nasul, Razvan Mustea, fostul ministrul al Comunicatiilor in guvernul Ungureanu, a fost miercuri la biserica pentru ultimele pregatiri.

Citește și
Comisia Europeana
Oficial CE: Am luat nota de reinstalarea lui Basescu; procesul constitutional este acum respectat
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Palatul Snagov a fost ales special pentru petrecerea de dupa tocmai pentru ca este ferit de ochii curiosilor. Locul este incercuit de padure si de lac. In plus, sunt doar doua drumuri de acces, ambele pazite si restrictionate.

Tacamul de nunta costa 74 de euro, dar invitatii vor manca inclusiv caviar si creveti. Bucatarii vor pregati parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie, strugure pe mar copt, galantina de fazan invelita in mozaic de legume si simfonie de fructe de mare cu somon fume.

In sala vor exista mai mulţi fotografi care vor surprinde cele mai importante momente. Ulterior, imaginile vor fi imprimate pe CD-uri care vor ajunge la toti oaspetii.

La nunta va canta, Aurel Tamas, unul dintre interpretii preferati ai Elenei Basescu. Aurel Tamas este unul dintre artistii pe care PDL ii foloseste in campaniile electorale. In septembrie 2009, la Zilele orasului Marghita, presedintele Traian Basescu a urcat pe scena langa el si au cantat impreuna refrenul piesei "Si tara mea si mandra mea". La final, presedintele a precizat ca Aurel Tamas ii este prieten. Invitat in 2009 la Happy Hour, seful statului marturisea ca mai are asteptat pana sa se joace cu nepotii. "Nu sunt semne ca as fi bunic prea curand, dar cred ca asta mica o va lua inaintea Ioanei", a spus presedintele in emisiune.

Comunicatul oficial al Elenei Basescu

"Cateva precizari despre nunta noastra
- comunicat de presa -

Ca urmare a valului de zvonuri si informatii exagerate care au aparut in presa legate de nunta noastra, ce va avea loc sambata, 1 septembrie 2012, dar si din dorinta de a-i informa corect pe cei interesati de fericitul eveniment din viata noastra, vrem sa facem mai multe precizari:

(1) - slujba religioasa se va desfasura dupa-amiaza la o biserica ortodoxa veche din Bucuresti, iar sarbatorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, intr-un cort special amenajat in gradina acestuia;

(2) - nasii care ne vor fi alaturi sunt bunii nostri prieteni Aura-Mari Mustea-Serban si Razvan Mustea-Serban, iar mireasa va fi insotita, conform traditiei romanesti de o singura domnisoara de onoare si un singur cavaler de onoare respectiv verisoara mea primara Raluca Basescu si prietenul nostru Codin Maticiuc;

(3) - la nunta vor participa aproximativ 600 de persoane, prieteni si cunostinte ale noastre, ale parintilor nostri si ale nasilor;

(4) - meniul ales contine, printre altele, caviar, pasta de jambon, sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, rulada de curcan, pulpa de vitel;

(5) - aranjamentele florale si decoratiile sunt simple, am ales flori de gradina, trandafiri, bujori si hortensii in tonuri de roz fane, culoarea-tematica a intregului eveniment;

(6) - atmosfera va fi intretinuta de interpretii Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ;

(7) - verighetele noastre au un design simplu, din aur rose, fara diamante si au costat impreuna 500 de euro;

(8) - rochia miresei este din dantela Sophie Hallette, organza din matase naturala si tafta; a fost realizata de designerul autohton Anca Maxim si a costat in jur de 4.500 de euro;

(9) - nu avem o luna de miere stabilita, am hotarat sa o amanam pentru iarna sau anul viitor deoarece activitatea mea la Parlamentul European a inceput deja;

(10) - in ciuda celor afirmate de unele publicatii si posturi radio si TV invitatii nu au niciun fel de restrictie;

(11) - in ciuda celor afirmate de unele publicatii si posturi radio si TV, evenimentul nu beneficiaza de nicio protectie speciala din partea Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

Mentionam ca, din dorinta de a raspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastra, vom pune la dispozitia presei, in timp util, cateva fotografii si imagini video, care vor putea fi publicate si difuzate in mod liber. Intelegem ca exista un mare interes public legat de nunta noastra, dar va adresam rugamintea de a ne lasa sa ne bucuram in liniste, alaturi de cei dragi, de acest eveniment special din viata noastra.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu"
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Presedintele Traian Basescu isi repune in functii consilierii
Presedintele Traian Basescu isi repune in functii consilierii

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile prin care si-a repus in functii consilierii din cadrul Presedintiei, Dorel Onaca fiind numit consilier de stat la Cancelaria Presedintelui, potrivit unui comunicat oficial.

Oficial CE: Am luat nota de reinstalarea lui Basescu; procesul constitutional este acum respectat
Oficial CE: Am luat nota de reinstalarea lui Basescu; procesul constitutional este acum respectat

CE a luat nota de reinstalarea in functie a presedintelui Traian Basescu si considera ca procesul de respectare a cadrului juridic si constitutional este acum complet. 

Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni. VIDEO
Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni. VIDEO

Presedintele Traian Basescu a revenit, marti, la Palatul Cotroceni, dupa 52 de zile de suspendare si dupa ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a intrunit cvorumul necesar pentru ca acesta sa fie validat.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.